Η Ρούλα Ρέβη σε συνέντευξή της μίλησε φγια τις φορές που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση αλλά και την επιθυμία της να ολοκληρώσει το σχολείο.

Η γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου αρχικά ανέφερε:

«Παλιότερα είχα το άγχος να προλάβω δουλειά και οικογένεια, τώρα έχω τον έλεγχο, δηλαδή λέω αν δεν βγαίνει κάτι, αυτό θα το κάνω αργότερα. Το άγχος μεγαλώνοντας δεν λειτουργεί δημιουργικά, μπορεί να σε μπλοκάρει».

Στη συνέχεια, σχετικά με το MeToo σημείωσε το εξής: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην εφηβεία, αλλά και αργότερα σαν επαγγελματίας από εργοδότες. Από τότε που πήγαινα σχολείο, αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ σε κακοποιητικές συμπεριφορές».

Τέλος σχετικά με το γεγονός ότι δεν έχει τελειώσει το σχολείο, η Ρούλα Ρέβη ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν την τελευταία φορά. Δεν ένιωθα καλά και έφυγα. Έφαγα μπούλινγκ από το ίδιο το περιβάλλον του σχολείου. Σκέφτομαι να βρω ένα ωραίο σχολείο να τελειώσω τις δύο τάξεις που άφησα γιατί θέλω να το πω στα παιδιά μου».

Διαβάστε ακόμη: