Σφίγγει ο κλοιός για την Ρούλα Πισπιρίγκου όσο προχωρούν οι έρευνες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται, καθώς και για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει τον άνθρωπο, ο οποίος βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της σε ό,τι αφορά στις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστές και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και κ. Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε στο MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα

Ένας νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από το Ωνάσειο νοσοκομείο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας, ξεκινά από σήμερα ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο κατάλογος των μαρτύρων που αφορούσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας αλλά και από το Παίδων όπου κατέληξε η 9χρονη.

Συνθήματα μίσους στο σπίτι της οικογένειας

Στο μεταξύ, η οργή και ο θυμός για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα είναι τόσο μεγάλος που μερικοί κάτοικοι επιτίθενται στη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας γράφοντας συνθήματα κατά της 33χρονης γυναίκας, στο οδόστρωμα του σπιτιού της.

«Το σπίτι του θανάτου», «Ψόφα Ρούλα» είναι μερικά από τα συνθήματα που έχουν γραφτεί εξω από το σπίτι της ενώ δεν λείπουν ακόμη και τα σκίτσα μέσω των οποίων η προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών απεικονίζεται σε κρεμάλα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βρέθηκε ο άνθρωπος που τη βοηθούσε να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βρέθηκε ο άνθρωπος που τη βοηθούσε να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βρέθηκε ο άνθρωπος που τη βοηθούσε να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει το Πάσχα στην φυλακή

Πάσχα στη φυλακή έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία είναι προφυλακισμένη και κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ιερέας στις φυλακές, ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα, με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο, λέγεται, πως έκανε κάθε χρόνο (το Πάσχα) στην ελεύθερη ζωή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παπάς γνωρίζοντας καλά ποια είναι, της ζήτησε να τον εμπιστευθεί και να της πει… «αν αυτή σκότωσε τα παιδιά της», διαβεβαιώνοντάς την πως «ό,τι του πει θα μείνει εκεί…»!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, χωρίς καμία «εσώψυχη» σκέψη του απάντησε «όχι». Τότε ο κληρικός τής αντέτεινε: «Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον Σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα έτσι γίνεται. Ο κόσμος σε έχει… σταυρώσει. Κάνε υπομονή».

Μάλιστα, ο ίδιος ιερέας μετά την εξομολόγηση, την κοινώνησε.