Στο επίκεντρο των ερευνών για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα βρίσκονται οι αναζητήσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, τόσο αυτές πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας όσο και αυτές μετά.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η 33χρονη «έκρυψε» τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Πλέον οι έρευνες στρέφονται στην ανάκτησή τους, αφού το στοιχεία αυτά είναι πολύ πιθανό να φέρουν και την ανατροπή για την πορεία της κεταμίνης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως αναφέρει το Star, είχε κλειδώσει με δεύτερο mail την εφαρμογή Chrome στη Google. Οι Αρχές μέσω του mail με το ψευδώνυμο «tanalias» είδαν και κατέγραψαν τις αναζητήσεις της Ρούλας στο διαδίκτυο, μέσω του Cloud.

Όταν πάτησαν, όμως, πάνω στο chrome διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο από ένα δεύτερο mail και άλλο κωδικό. Οι αξιωματικοί αναφέρουν ότι δεν έχουν αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα περιήγησης (ιστορικό περιήγησης, αγαπημένες ιστοσελίδες κλπ. ) από τον Chrome της Google, καθώς η πρόσβασή τους είναι κλειδωμένη από τον χρήστη του λογαριασμού μέσω κωδικού πρόσβασης και μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί ο αυτός.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παραδώσει τον πενταψήφιο κωδικό για το mail «τανάλιας». Δεν έχει δώσει, όμως, τον κωδικό για το mail που έχει κλειδώσει το chrome.

Οι αναζητήσεις που έχουν κρατηθεί στο cloud είναι για αναισθητικά φάρμακα, επιληψία, έλλειψη οξυγόνου στα παιδιά και παρεμφερείς φράσεις.

Πέφτουν σε αντιφάσεις οι αδερφές Πισπιρίγκου για την Ίριδα

Σε πλήρη αντίθεση με τα όσα λένε οι αδερφές Πισπιρίγκου αναφορικά με το ποιος βρήκε την 6 μηνών Ίριδα νεκρή στην κούνια της έρχεται η κατάθεση του παιδιάτρου της μικρής Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει πως είναι αθώα και μαζί με την αδελφή της ισχυρίζονται ότι εκείνες βρήκαν νεκρό το μωρό, η γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η Ρούλα της είχε πει ότι το παιδί είχε βρει νεκρή την Ίριδα.

Μετά την κατάθεση της γιατρού, το Star επικοινώνησε με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου ώστε να τοποθετηθεί και πάλι στο επίμαχο ζήτημα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική πως αυτή βρήκε το μωρό νεκρό στο κρεβάτι του στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Κάτι όμως που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έχει πει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ειδικευόμενη παιδίατρο.