Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση με τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τα τρία νεκρά παιδιά. Τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην τηλεόραση του MEGA.
Ο δημοσιογράφος και αστυνομικός συντάκτης, τόνισε ότι η Αστυνομία ερευνά τις αναζητήσεις που έκανε η μητέρα των τριών κοριτσιών στο διαδίκτυο αφού αυτές ήταν πολλές και διάφορες.
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «οι αστυνομικοί δεν περιμένουν η ίδια να παραδεχθεί ότι έκανε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο αφού αυτό θα την αυτο-καταδικάσει».
Σύμφωνα με τον ίδιο, φαίνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και υπήρχε άτυπη επίσημη παρακολούθηση των συνομιλιών και των αναζητήσεών της στο διαδίκτυο.
Η 33χρονη, έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο με ύποπτες λέξεις – κλειδιά και προχωρούσε σε αγορές προϊόντων. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το διαδίκτυο είναι ο πρώτος χώρος από όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη.
Υπάρχουν και άλλα ενδεχόμενα με την εμπλοκή και άλλων προσώπων, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το διαδίκτυο είναι από τους πρώτους χώρους που πρέπει να ερευνηθεί. Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος εξήγησε ότι θα γίνουν επίσημες άρσεις απορρήτου, ενώ θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις αναζητήσεις της.
Οι απορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη
Αίσθηση προκαλεί μια νέα συνομιλία που είχε με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η επίμαχη συνομιλία είχε να κάνει με την ουσία κεταμίνη και την απορία που εξέφρασε η 33χρονη στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Αρχικά, η 33χρονη κατηγορούμενη είχε πει ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τη συγκεκριμένη ουσία. Στη συνέχεια και έπειτα από αρκετή κουβέντα με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είπε ότι η Τζωρτζίνα όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο υποβλήθηκε και σε αιματολογικές εξετάσεις και σε καμία από αυτές τις εξετάσεις δεν ανιχνεύτηκε κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας.
Σημειώνεται ότι για την κεταμίνη το διαβιβαστικό της Ασφάλειας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Από το σύνολο του συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού προκύπτει ότι ο θάνατος της Δασκαλάκη Γεωργίας επήλθε συνεπεία χορήγησης θανατηφόρου ποσότητας κεταμίνης, μέσα σε 20 λεπτά το πολύ, από τη στιγμή της χορήγησης και κατά το χρονικό αυτό διάστημα μαζί με τη Γεωργία ήταν μόνο η μητέρα της Πισπιρίγκου, Σωτηρία.
Η τελευταία φορά που κάποιος από τους γιατρούς ή το νοσηλευτικό προσωπικό επισκέφτηκε το θάλαμο της ανήλικης ήταν περίπου μια ώρα πριν την εκδήλωση του επεισοδίου που οδήγησε στο θάνατο του παιδιού. Από την εξέταση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και από τον ιατρικό φάκελο του θύματος προκύπτει ότι δεν χορηγήθηκε σε καμία ποσότητα κεταμίνη».