«Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και τρεις άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με ουκρανικό drone στη ρωσική περιοχή του Μπέλγκοροντ, στα σύνορα με την Ουκρανία», δήλωσε ο κυβερνήτης της Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ.

«Ένα όχημα που κυκλοφορούσε με έναν άνθρωπο στο τιμόνι και τρεις επιβάτες δέχθηκε επίθεση από drone-καμικάζι (…) Δυστυχώς, μια γυναίκα σκοτώθηκε επί τόπου ύστερα από έκρηξη», δήλωσε ο Γκλάντκοφ στο Telegram και πρόσθεσε ότι «ο σύζυγος και τα πεθερικά της γυναίκας νοσηλεύονται με τραύματα».

Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη άλλα δύο drones και μια ουκρανική ρουκέτα Vilkha εξουδετερώθηκαν από τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Άλλο drone εξουδετερώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Κουρσκ, επίσης στα σύνορα με την Ουκρανία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι ρωσικές περιοχές στα σύνορα με την Ουκρανία στοχοποιούνται σχεδόν καθημερινά από επιθέσεις με drones και ουκρανικά πλήγματα, ως αντίποινα στους βομβαρδισμούς σε πόλεις της Ουκρανίας από τη Ρωσία εδώ και πάνω από δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: