Οικογενειακές διακοπές ετοιμάζονται να κάνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τα πέντε παιδιά τους.

Η 28χρονη σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή μοιράστηκε γλυκά στιγμιότυπα στο Instagram, που δείχνουν σύσσωμη την οικογένεια στο εσωτερικό του ιδιωτικού τζετ, γράφοντας στη λεζάντα: «Η ζωή μου».

Οικογενειακές διακοπές για Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκεθ

Στις φωτογραφίες αυτές διακρίνεται να κρατά αγκαλιά την 7 εβδομάδων κόρη της Μπέλα Εσμεράλντα, ενώ δίπλα της κάθονται ο 11χρονος Κριστιάνο τζούνιορ, τα 5χρονα Εύα και Ματέο και η 4χρονη Αλάνα Μαρτίνα. Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έδειχνε ευτυχισμένος δίπλα σε όλη του την οικογένεια.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ ταϊζει τη νεογέννητη κόρη της

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι αποκάλυψε τον περασμένο Οκτώβριο ότι περίμενε δίδυμα, αλλά δυστυχώς ο γιος τους πέθανε στη γέννα στις 18 Απριλίου. Την είδηση του θανάτου του γιου του έκανε ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός και πως είναι τόσο ο ίδιος όσο και η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ συντετριμμένοι.

Το ζευγάρι με την οικογένειά του ετοιμάζεται για οικογενειακές διακοπές

Λίγες ημέρες αργότερα, το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι του, αναρτώντας μία φωτογραφία της οικογένειάς τους, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του.

Ρονάλντο: Το «παλάτι» των 20 εκατ. ευρώ που χτίζει ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην άνεση και τη χλιδή θέλει να ζήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν θα εγκαταλείψει τα γήπεδα και γι΄αυτό φροντίζει από τώρα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η βρετανική Sun, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ξεκινήσει να χτίζει το σπίτι των ονείρων του, το κόστος του οποίου θα φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ (17 εκατ. λίρες).

Ο 37χρονος φόργουορντ αρχικά – σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα – είχε υπολογίζει ότι το σπίτι θα έφτανε τις 10 εκατομμύρια λίρες όμως τελικά – λόγω και της αύξησης του κόστους των υλικών αλλά και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή για την τελειότητα θα ανέλθει στα 17 εκατ. Άνθρωποι από το περιβάλλον του Ρονάλντο αναφέρουν: «Προσπάθησε για την τελειότητα σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα και θέλει το ίδιο και εκτός γηπέδου. Θέλει τα πάντα για αυτόν και την οικογένειά του. Στο σπίτι αυτό θα αποσυρθεί μόλις τελειώσει η καριέρα του και θέλει να είναι 100% ευχαριστημένος με αυτό».