Κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα μίλησαν για το έγκλημα στη Ρόδο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο 40χρονος ήταν ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του ίδιου του του πατέρα.

Σημαντικά στοιχεία αντλήθηκαν και από τα όσα είχε πει ο φερόμενος ως δράστης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, εκεί που αναζητούσε τον δολοφόνο του πατέρα του και φαίνεται ότι είχε υποπέσει σε αντιφάσεις.

Ρόδος: Τα στοιχεία που «έκαψαν» τον 40χρονο

Ο 40χρονος είχε καταθέσει ότι την 14η Ιουνίου του 2022 που ανέφερε ότι βρήκε τον νεκρό πατέρα του ότι δεν γνώριζε εάν το σχοινί που ήταν περασμένο στον λαιμό του ανήκε στο θύμα.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ωστόσο ανέφερε ότι το είχε δει πολλές φορές και ανήκει στον πατέρα του.

Ο 40χρονος είχε αναφέρει στο «Τούνελ» ότι η σορός του πατέρα του έφερε πολλαπλά χτυπήματα, σε αντίθεση με την αρχική του κατάθεση στην ασφάλεια που είχε πει ότι το θύμα δεν είχε τραύματα.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στις 14 Οκτωβρίου μάρτυρας-κλειδί της δολοφονίας αποκαλύπτει ότι περίπου στις 3 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου είδε έξω από την πόρτα του 75χρονου λιμενεργάτη κάποιον να βγαίνει και να κρατά μια σακούλα.

«Φορούσε εργατικά ρούχα από ότι θυμάμαι και κρατούσε μια σακούλα. Πρέπει να ήταν γύρω στο 1.70 και δεν ξέρω αν ήταν φαλακρός ή είχε κοντό μαλλί. Είχα δεχθεί ένα μήνυμα από έναν άγνωστο αριθμό ότι ήθελε να βρεθούμε από κοντά να μιλήσουμε χωρίς να το μάθει κάποιος. Μου λέει είναι πολύ σημαντικό να μου πεις τι είδες και να μιλήσουμε προσωπικά χωρίς να μάθει κάποιος κάτι», ανέφερε ο μάρτυρας.

Τα στοιχεία που τον «έδεσαν» με τον θάνατο του 75χρονου λιμενεργάτη πολλά. Ο ίδιος υποστήριζε ότι είχε κενά μνήμης και κάποιες φορές δεν θυμόταν.

Αμφισβητούσε συνεχώς κάθε εύρημα της αστυνομίας και σύμφωνα με τις αρχές έπαιζε θέατρο μπροστά και πίσω από τις κάμερες προσπαθώντας να συγκαλύψει το στυγερό έγκλημα που είχε διαπράξει.

Ρόδος: «Δεν θα σταματήσω να ψάχνω την αλήθεια» λέει ο 40χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο του πατέρα του

«Ψάχνω την αλήθεια για τον πατέρα μου και δεν θα σταματήσω» δηλώνει ο 40χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του στη Ρόδο, με τον ίδιο να τονίζει πως έχει στιγματιστεί.

Ο 40χρονος, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News», αναφέρει: «Είμαι πολύ καταβεβλημένος ψυχολογικά, είμαι πολύ χάλια και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνομαι. Ζούμε σε μία μικρή κοινωνία στη Ρόδο κι έχω στιγματιστεί σαν άνθρωπος. Ψάχνω την αλήθεια για τον πατέρα μου και δεν θα σταματήσω».

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του, Δέσποινα Γρύλλη, τονίζει πως θα λάβουν τα αντίγραφα της δικογραφία, αναφέροντας ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν την αθωότητα του 40χρονου, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμη: