Μόνο λίγες ώρες χρειάστηκαν μετά την ανακοίνωση του διάσημου οίκου Loewe ότι κυκλοφορεί μία ειδική έκδοση της κόκκινης ολόσωμης φόρμας που είχε φορέσει η Ριάνα στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 αξίας $2.900 να γίνει ανάρπαστη.

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος μάγεψε το κοινό με τις επιτυχίες της για περίπου 13 λεπτά στο State Farm του Γκέντειλ της Αριζόνα αποκαλύπτοντας παράλληλα την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Ανέβηκε στην διάσημη σκηνή φορώντας την κατακόκκινη φόρμα που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη διακοσμημένη με τρεις vintage διαμαντένιες καρφίτσες και ένα μετάλικ bustier του Τζόναθαν ‘Αντερσον.

Την συνδύασε με ένα ζευγάρι κόκκινα sneakers και ένα μακρύ ογκώδες puffer με ασορτί γάντια από την Alaia. Η εμβληματική της εμφάνιση προσέλκυσε 121 εκατομμύρια θεατές ενώ έχει προβληθεί περίπου 191 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Τα τρία μοναδικά ρούχα που περιλαμβάνονται στην ειδική έκδοση του οίκου είναι η ολόσωμη cargo φόρμα σε κόκκινο και μαύρο χρώμα με πολλές τσέπες, μανσέτες με φερμουάρ, ελαστική ζώνη και αφαιρούμενους ιμάντες στα γόνατα και ένα παντελόνι σε μαύρο χρώμα με αντίστοιχες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη: