Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στο νέο του τηλεοπτικό βήμα.

Ο δημοσιογράφος μπορεί να μην έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ανέφερε ότι: «Ετοιμάζουμε κάτι τηλεοπτικό, βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, έχουμε συμφωνήσει όσον αφορά το κόνσεπτ και έχουν μείνει κάποια διαδικαστικά που έχουν μείνει αλλά θα λυθούν.

Είναι μια εκπομπή που θα εστιάζει στο κοινωνικό, δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ και την έρευνα. Μέσα στον Νοέμβριο θα πέσουν οι υπογραφές. Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχουν διάφοροι που ήθελαν να βάλουν τρικλοποδιά αλλά όλα καλά!»

Για τον Αλέξη Κούγια ανέφερε: «Αν δεν ήταν μια τόσο τραγική ιστορία, θα ήταν κωμικά αυτά που συμβαίνουν. Αυτά που κάνει ο κ. Κούγιας είναι προσχηματικά, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την κατηγορουμένη αλλά θέλει να κερδίσει χρόνο.

Πολύ συζητάμε για τον Κασσελάκη. Νομίζω ότι είναι αξιωματικός της αντιπολίτευσης και πρέπει να τον κρίνουμε για τις πολιτικές του θέσεις που τις ψάχνω με το κυάλι. Να ευχηθώ να ανθίσει αυτός ο γάμος. Ο Κασσελάκης έχει χαράξει τον δικό του δρόμο ανάμεσα σε πολιτική και lifestyle. Η χώρα χρειάζεται μια δυνατή αντιπολίτευση και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δώσει».

Και για την κόρη του που ήρθε στον κόσμο πριν ένα μήνα είπε ότι: «Είμαστε σε φάση αγρυπνίας γιατί η μπέμπα είναι 30 ημερών. Είναι ωραία τα πράγματα. Τρεις κόρες πλέον, ούτε εγώ δεν το πιστεύω είναι η αλήθεια».

Διαβάστε ακόμη: