search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Έφοδος αστυνομικών σε σπίτια υπόπτων για τους πυροβολισμούς στον 69χρονο κτηνοτρόφο

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε αργά χθες τη νύχτα ο κτηνοτρόφος - Κρίσιμη η κατάστασή του

Ρέθυμνο: Έφοδος αστυνομικών σε σπίτια υπόπτων για τους πυροβολισμούς στ

Μια λίστα υπόπτων, τους οποίους αναζητά τόσο στο χωριό του 69χρονου θύματος, όσο και σε γύρω χωριά, έχει στα χέρια της η Αστυνομία στη Κρήτη, βάσει των καταθέσεων και των μαρτυριών.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα τα ξημερώματα έγινε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε σπίτια υπόπτων, κάτι που θα συνεχιστεί σε κάθε περίπτωση, με γνώμονα η υπόθεση να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατό.

Οι καταθέσεις των παιδιών του 69χρονου κτηνοτρόφου θα παίξουν και αυτές τον ρόλο τους, όπως επίσης και το οπτικό υλικό (εφόσον υπάρχει) από το σημείο τέλεσης της δολοφονική επίθεσης, αφού είναι γνωστό ότι υπήρχε κλειστό κύκλωμα.

Στο μεταξύ, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε αργά χθες τη νύχτα, ο κτηνοτρόφος ο οποίος το πρωί της Παρασκευής, δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς, στο ποιμνιοστάσιο του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Η κατάσταση του 69χρονου που φέρει τραύματα από όπλο, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη κρίνεται σοβαρή, ενώ στο ΠΑΓΝΗ μετά την άφιξη του, υπεβλήθη σε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος αντιμετωπίζει επίσης τραύμα στη στοματική κοιλότητα, καθώς ο δράστης ή οι δράστες που του επιτέθηκαν, του προκάλεσαν πιθανότατα τραύματα με ψαλίδι στη γλώσσα.

Διαβάστε ακόμη: