Διάβασα τη διαρροή των Μπακοκαυμενάκηδων διά μέσω προφανώς του γνωστού μεταφορέα non papers, που μετά το master στον συγχωρεμένο τον Ανδρέα και τον Θανασάκη τον μπακάλη, κάνει τώρα τη διατριβή του στους Αρκάδες «εφοπλιστές» (τα είπαμε, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι)!

Εκείνο όμως που δεν διάβασα είναι το τι προηγήθηκε της πρότασης Μπακοκαυμενάκηδων, με ολίγον Σάκη, αρκετή Farallon και μπόλικο Εξάρχου!

Ο διάλογος τον οποίο τόσο πολύ επιζητούσαν οι «εφοπλιστές» των Εμιράτων και της Βενεζουέλας, για την υλοποίηση του οποίου μέχρι και πληρωμένη ανοιχτή επιστολή στον Τύπο έκαναν, πραγματοποιήθηκε.

Και στη συζήτηση αυτή οι Ολλανδοί έκαναν σαφή και ξεκάθαρη την πρόταση τους προς τους Μπακοκαυμενάκηδες: δύο μέλη στο ΔΣ της Ελλάκτωρ!!!

Ως ένδειξη καλής θέλησης και με βάση τον συσχετισμό δυνάμεων και τη μέχρι σήμερα προσφορά του καθενός στον όμιλο!

Φυσικά, όπως θα αντιληφθήκατε από τη διαρροή, οι Αρκάδες «εφοπλιστές» και οι συμπαίκτες τους σε αυτό το παιχνίδι, αρνήθηκαν την πρόταση των Ολλανδών, απέρριψαν την χείρα φιλίας και ακολούθησαν σκληρή γραμμή!

Δυστυχώς, με την τακτική που ακολουθούν , ενώ θα μπορούσαν να έχουν 2 μέλη στο ΔΣ του ομίλου, τελικά δεν θα έχουν κανένα.

Και επιπροσθέτως, η αύξηση κεφαλαίου αργά ή γρήγορα θα περάσει και οι Ολλανδοί θα πάρουν τον έλεγχο του Ελλάκτωρα χωρίς δημόσια πρόταση!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr