Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα από τα ισχυρότερα – αν όχι το κορυφαίο – αθλητικά brands του πλανήτη. Ένας σύλλογος που παραδοσιακά έχει το βλέμμα στραμμένο στη κορυφή σε όλα τα αθλήματα. Ο οργανισμός Ρεάλ Μαδρίτης συνεχώς μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα. Μια ομάδα που εδώ και χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον και έχει φανατικό κοινό σε όλο τον πλανήτη. Οπαδούς που την ακολουθούν πιστά σε όλες τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενημερώνονται συνεχώς για τα επόμενα βήματα της ειδικά σε ποδόσφαιρο και κατά δεύτερο λόγο σε μπάσκετ.

Η διοίκηση της «Βασίλισσας» της Ευρώπης έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση τα τελευταία χρόνια στον τομέα του μάρκετινγκ. Πολύ δε στα social media εκεί που καθημερινά οι Μαδριλένοι ανεβάζουν συνεχώς υλικό στους εκατομμύρια οπαδούς τους ανά τον κόσμο. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τη Ρεάλ και τα social media του μαδριλένικου συλλόγου. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο ισπανικός σύλλογος, αθροιστικά όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασαν τους 500 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε το κοινό της για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και τόνισε πως είναι η πρώτη ομάδα στον κόσμο που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Μια πρωτιά που δείχνει τη δυναμική της μαδριλένικης ομάδας απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη.

Η ανάρτηση της επίσημης Ρεάλ Μαδρίτης στα social media

Διαβάστε ακόμη: