Η συγκέντρωση τόσων παικτών πρώτης γραμμής στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν φυσικό ότι κάποια στιγμή θα έφερνε και γκρίνια, ειδικά από αυτούς που δεν έχουν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Η «βασίλισσα» ναι μεν ξεκίνησε με τίτλο της σεζόν (ευρωπαϊκό Super Cup), όμως δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της La Liga. Στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν είδαμε πως υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς οι παίκτες δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στο νέο αγωνιστικό πλάνο…

Η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα τη «χημεία» της στον αγωνιστικό χώρο και αυτό αποτυπώνεται με ξεκάθαρο τρόπο. Δεν θα είναι και τόσο εύκολη η αποστολή του Κάρλο Αντσελότι να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες με τόσους παίκτες – αστέρια. Ένας από τους παίκτες που έχουν αδικηθεί στα πρώτα ματς είναι φυσικά και ο Έντρικ, ο οποίος πήρε το μήνυμα πως δεν πρόκειται να είναι βασικός.

Σύμφωνα με την AS αυτό έχει ήδη φέρει κάποια… ανησυχία στον Βραζιλιάνο και ο Γενάρης αναμένεται να είναι ιδιαίτερα “καυτός” για τον ίδιο!

Σε περίπτωση που συνεχίσει να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και στις επόμενες αναμετρήσεις, τότε θα ζητήσει και ο ίδιος να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του!

Σίγουρα, γνώριζε από την αρχή πως ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, αλλά έχει χαμηλά το κεφάλι και γνωρίζει πως το καλύτερο για την καριέρα του ήταν να κάνει προπονήσεις με τη Ρεάλ, με τον ίδιο να παλεύει για να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί επάξια ως βασικός.

Διαβάστε ακόμη: