Ο αδιαμφισβήτος βασιλιάς στα χωμάτινα γήπεδα του Ρολάν Γκαρός και κάτοχος 20 Γκραν Σλαμ, Ραφαέλ Ναδάλ, έχει συγκεντρώσει μια τεράστια περιουσία, μέρος της οποίας έδωσε το 2019 για να αποκτήσει ένα υπερπολυτελές γιοτ από την εταιρεία Sunreef Yachts.

Ο Ναδάλ επέλεξε το μοντέλο 80 Sunreef Power καταμαράν της εταιρείας, καθώς είχε επισκεφθεί και ναυλώσει διάφορα καταμαράν της Sunreef Yachts στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα custom γιοτ περίπου 25 μέτρων, το οποίο διαθέτει διπλούς κινητήρες 1.200 ίππων που παράγουν τελική ταχύτητα 23 κόμβων, και σύγχρονες πινελιές, όπως παράθυρα από ανοξείδωτο ατσάλι, καταστρώματα από ξύλο τικ, υπερυψωμένα πλαϊνα και έναν μοναδικό εσωτερικό φωτισμό.

Η τιμή του γιοτ σύμφωνα με δημοσιεύματα ανέρχεται σε 5 εκατ. δολάρια και δημιουργήθηκε με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις του διάσημου τενίστα, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στο σχεδιασμό των εντυπωσιακών εσωτερικών χώρων, μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο καθιστικό, τέσσερα υπνοδωμάτια με εσωτερικά μπάνια για τους φιλοξενούμενους και μία κύρια σουίτα, με «ιδιωτικό» μπαλκόνι.

Το νούμερο 3 στον κόσμο αυτή την στιγμή και 12 φίλοι του, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το τεράστιο τζακούζι και το πλήρες μπαρ στο κατάστρωμα, το οποίο συνδέεται με το κυρίως σαλόνι.

Αν κάποιος είναι από ένα νησί όπως είμαι εγώ, η θάλασσα είναι μέρος της ζωής του και δεν είναι μυστικό ότι αγαπά την θάλασσα. Κάθε φορά που βρίσκομαι στη Μαγιόρκα προσπαθώ να βγω και να απολαύσω όσο χρόνο έχω σε μια βάρκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας Sunreef Yachts και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Francis Lapp για το γεγονός αυτό” είχε αναφέρει ο Ναδάλ κατά την αγορά του γιοτ το 2019, το οποίο ολοκληρώθηκε πέρυσι.