Η Ραχήλ Μακρή έχει συνηθίσει τις ρατσιστικές και χυδαίες αναρτήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για διάφορα θέματα, αυτήν τη φορά, ωστόσο, ασχολήθηκε εκ νέου με τον αθλητισμό.

Με αφορμή τον χθεσινό… χαμό για τον Μαρσέλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η πρώην βουλευτής τα… έβαλε με τους χιλιάδες ανθρώπους, που πήγαν στο φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να δουν από κοντά και να αποθεώσουν έναν από τους μεγαλύτερους «θρύλους» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που θα αγωνίζεται, πλέον, στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, έγραψε ότι «έβαλαν 27000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες μπροστά σε έναν κλωτσοτοπιό. 27.000! Δεν υπάρχει σωτηρία». Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά, που η κ. Μακρή «ασχολείται» με τον αθλητισμό.

Πριν από μερικά χρόνια, είχε προχωρήσει σε ρατσιστικό παραλήρημα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γράφοντας: «Πάρε το π… και πίσω την ελληνική ιθαγένεια».

Όπως είναι λογικό, προκλήθηκαν αντιδράσεις, αλλά όπως φαίνεται από νέα της ανάρτηση, δεν ανασκευάζει. Κάθε άλλο, συνεχίζει λέγοντας πως «θίχτηκαν για το μαϊμούδες, αυτοί που όταν τους φόρεσαν φίμωτρα σαν μαϊμούδες και έτρωγαν ξύλο γιατί βγήκαν από το σπίτι, δεν είπαν τίποτα και μπήκαν όπως συνηθίζουν να βγάλουν τα εγκληματικά τους ένστικτα και να επιτεθούν με ύβρεις και απειλές».

Διαβάστε ακόμη:

Ρεύμα: Άσχημη εξέλιξη – Τέλος οι οριζόντιες επιδοτήσεις για φθηνά τιμολόγια

Ρόδος: Πατέρας και γιος σκότωσαν μαζί τον εργολάβο – Του χρωστούσαν 75.000 ευρώ

Ιβάν Σαββίδης: Για τον ΠΑΟΚ λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά για το OPEN TV υπάρχουν