Το Μαξίμου έχει αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αποκατάστασης της επικοινωνίας με τους δυσαρεστημένους βουλευτές, οι οποίες δεν φαίνεται να αποδίδουν.

Τα διάφορα δείπνα με τους υπουργούς θεωρούνται από τους βουλευτές κοροϊδία.

Η συνεννόηση που επρόκειτο να πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο Μαξίμου ακυρώθηκε γιατί κάποιοι βουλευτές σκόπευαν να απουσιάσουν επικαλούμενοι δήθεν προβλήματα υγείας.

Προκειμένου να αποφευχθεί νέος κύκλος εσωστρέφειας η συνάντηση ακυρώθηκε μέχρι ο Γιώργος Μυλωνάκης να αποκωδικοποιήσει σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με βουλευτές τα αιτήματα που προβάλλουν και τους λόγους που τους έχουν οδηγήσει σε ακραίες πρωτοβουλίες.

Πάντως από τις μέχρι τώρα κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαν αντάρτες βουλευτές με παράγοντες του Μαξίμου δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα.

Όπως λένε βουλευτές, άκουσαν πάλι ότι στον ανασχηματισμό υπάρχει ενδεχόμενο να πάρουν υφυπουργεία.

Οι ίδιοι λένε ότι στην πολιτική τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης δεν έχουν καμία αξία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι με τη στρατηγική που ακολουθεί το Μαξίμου η Νέα Δημοκρατία σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες έχει σημειώσει δραματική πτώση των ποσοστών της.

Προειδοποιούν επίσης ότι η κυβέρνηση αφού διέρρηξε τις σχέσεις της με τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες, που αποτελούσαν τους βασικούς πυλώνες της παράταξης, χάνει και τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους που κατευθύνονται σε κόμματα που βρίσκονται στα Δεξιά της Ν.Δ.

Διαβάστε ακόμη: