search

MAIN STREET

Προσπάθεια να μειώσουν τις απώλειες του έτους επιχειρούν οι δείκτες στις ΗΠΑ

Oι δείκτες προσπαθούν να ανακάμψουν λίγο πρίν την τελευταία συνεδρίαση του 2022.

wallstreet

Με τα futures των αμερικανικών δεικτών να διαπραγματεύονται σε θετικό έδαφος προσυνεδριακά και την κεντρική αγορά να ανοίγει με κέρδη απο το χθεσινό κλείσιμο δημιουργείται η εντύπωση ότι οι δείκτες προσπαθούν να ανακάμψουν λίγο πρίν την τελευταία συνεδρίαση του 2022.

Μετοχές που κινήθηκαν εντονότερα σήμερα είναι οι,

Tesla (TSLA) – Η Tesla κινήθηκε ανοδικά κατά 4,4% στην προσυνεδριακή διαπραγμάτευση με αυτή να είναι η πρώτη της άνοδο σε οκτώ συνεδριάσεις, αμβλύνοντας κάπως το πλήγμα για τη μετοχη. Παρά την κίνηση ωστόσο το 2022 θα εξακολουθήσει να είναι το χειρότερο έτος για τις μετοχές της Tesla.

Cal-Maine Foods (CALM) – Η Cal-Maine υποχώρησε 4,9% στις συναλλαγές πριν το άνοιγμα της αγοράς, αφού τα τριμηνιαία κέρδη της ήταν κάτω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Wall Street. Η Cal-Maine ανέφερε πωλήσεις ρεκόρ για το τρίμηνο, καθώς το ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών συνέχισε να περιορίζει την προσφορά αυγών, οδηγώντας τις τιμές απότομα υψηλότερα. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι δεν υπήρχαν θετικά τεστ για τη γρίπη των πτηνών σε καμία από τις εγκαταστάσεις παραγωγής της, από την Τετάρτη.

Southwest Airlines (LUV) – Η Southwest παραμένει σε επιφυλακή καθώς η αεροπορική εταιρεία αγωνίζεται να ανακάμψει από προβλήματα που προκάλεσαν χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων την περασμένη εβδομάδα. Η μετοχή είναι οριακά υψηλότερα σήμερα μετά από πτώση της τάξεως του 11% τις τελευταίες δύο ημέρες.

Lockheed Martin (LMT) – Η μονάδα Sikorsky της Lockheed Martin αμφισβητεί την ανάθεση σύμβασης ελικοπτέρου του αμερικανικού στρατού στην Textron. Ο πρόεδρος της Sikorsky, Paul Lemmo, είπε ότι οι διάφορες προτάσεις για τη σύμβαση 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν αξιολογήθηκαν σωστά.

ImmunoGen (IMGN) – Η μετοχή της Immunogen υποχώρησε 2,7% στην προσυνεδριακή διαπραγμάτευση μετά την ανακοίνωση της εταιρείας βιοτεχνολογίας ότι η CFO της Susan Altschuller δεν θα επέστρεφε από την παύση της οικογενειακής και ιατρικής άδειας. Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Λογιστήριος Renee Lentini διορίστηκε προσωρινός CFO.

General Electric (GE)Η GE GE HealthCare Technologies θα ενταχθεί στον S&P 500 όταν αρχίσει να διαπραγματεύεται ως ξεχωριστή δημόσια εταιρεία στις 4 Ιανουαρίου. Η GE HealthCare θα αντικαταστήσει τη Vornado Realty Trust (VNO), η οποίο θα μεταφερθεί στο S&P MidCap 400. Η GE HealthCare σημείωσε άνοδο 1% στην είδηση πριν το άνοιγμα της αγοράς, ενώ η Vornado ήταν οριακά χαμηλότερη.

Apple (AAPL) – Η Apple κατέγραψε άνοδο 1% στις προσυνεδριακές συναλλαγές από το κλείσιμο της Τετάρτης που ήταν και το χαμηλό ενάμιση έτους. Η Apple έχει υποχωρήσει 29% για το 2022.

Διαβάστε ακόμη: