Πρωινή τηλεθέαση. Στην πρεμιέρα της για τη δεύτερη χρονιά της εκπομπής της στο Mega, η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια πήρε διπλή πρωτιά τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, και κατέκτησε την κορυφή τόσο στο γενικό όσο και στο δυναμικό, παρόλο που ο ανταγωνισμός της ξεκίνησε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να τερματίζουν δεύτεροι, τον Alpha τρίτο και την Μπέττυ Μαγγίρα στο Open στην τρίτη θέση.

Τηλεθέαση: Σάρωσε τα πάντα η Δανάη Μπάρκα - Τι έκαναν Λιάγκας, Σκορδά, Μαγγίρα

Πρωινή τηλεθέαση: Πέρασε μπροστά με διαφορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zappit, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε μέσο όρο 14,3% στο γενικό σύνολο και ακολούθησε το Πρωινό με 14,1%, το Alpha Παντού με 8,4% και η Μπέττυ Μαγγίρα με 7%.

Να τονίσουμε εδώ ότι στη μάχη δεν έχει μπει ακόμα η Κατερίνα Καινούργιου που καθυστέρησε κατά μία εβδομάδα την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της στον Alpha.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Πάμε Δανάη – 14,3%

Το Πρωινό – 14,1%

Alpha Παντού – 8,4%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Πάμε Δανάη – 16,4%

Το Πρωινό – 15,5%

Alpha Παντού – 8,1%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 8,1%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Ελένη Μενεγάκη: Τελευταία εξέλιξη! Αυτή είναι η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας της

Ενώ το κανάλι είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα της εκπομπής της για αύριο Τετάρτη (8-09) τελικά σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό, πρόκειται να αναβληθεί. Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης το πρωί της Τρίτης (7-09) στην εκπομπή ο λόγος δεν είναι άλλος από την τελετή «αποχαιρετισμού» του Μίκη Θεοδωράκη.

Η τελετή αυτή θα λάβει χώρα στη Μητρόπολη Αθηνών το μεσημέρι της Τετάρτης οπότε από το κανάλι δεν θέλουν να βγει η εκπομπή την ίδια μέρα και ώρα με την τελετή.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ και όπως ανέφερε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας είναι Δευτέρα 13 Σεπτέμβριου και μάλιστα αλλάζει και ώρα αφού πλέον θα ξεκινά στη 1 και μισή και όχι 2 παρά δέκα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.