Φορώντας ένα αθλητικό μπουστάκι, μία μαύρη ζακέτα με ανοιχτά τα κουμπιά κι ένα ποδηλατικό σορτς, το γνωστό εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην «Μις Υφήλιος», Ολίβια Φράνσις Κούλπο, αναγκάστηκε να φορέσει κάτι «λιγότερο αποκαλυπτικό», προκειμένου να της επιτραπεί η επιβίβασή της στην πτήση για το Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικού, όπου ταξίδευε χθες με την οικογένειά της .

Στο Ιnstagram, η αδερφή της, Αουρόρα Κούλπο ανέβασε σχετικά στιγμιότυπα από την περιπέτεια της Ολίβια με τις αερογραμμές «American Airlines».

«Της ζήτησαν να εμφανιστεί στην πύλη επιβίβασης, όπου της είπαν να φορέσει κάτι «λιγότερο αποκαλυπτικό», όπως υποστήριξε η Αουρόρα και πρόσθεσε: «Διαφορετικά, όπως της είπαν, δεν θα μπορούσε να επιβιβαστεί στην πτήση της με προορισμό το Μεξικό».

Η Αμερικανίδα καλλονή που στέφθηκε το 2012 «Μις Υφήλιος», αισθάνθηκε άβολα και αμήχανα στο αεροδρόμιο. Η μελαχρινή ομορφιά της αλλά και το φλογερό ταμπεραμέντο της φαίνεται ότι σκανδάλισαν την αεροπορική εταιρεία ωστόσο η ίδια δεν μπορούσε να καταλάβει τι το προκλητικό είχε η εμφάνισή της.

Στα Stories του Ιnstagram, η 29χρονη εμφανίζεται να φοράει μια μακριά μαύρη ζακέτα, ένα αθλητικό μπουστάκι κι ένα ποδηλατικό σορτς και μετά αναγκάστηκε να βάλει ένα μακρύ φούτερ για να ταξιδέψει.

Η πρώην «Μις Υφήλιος» δεν μπορούσε να «χωνέψει» ότι η American Airlines δεν θα της επέτρεπε να επιβιβαστεί εάν δεν φορούσε κάτι πάνω από το αθλητικό μπουστάκι. Κι όταν φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο φούτερ του αγαπημένου της, τότε μέσω των Stories του Instagram εξέφρασε την απορία της: «Είμαι μπερδεμένη… είναι ακατάλληλο/προσβλητικό (το ντύσιμό μου);».

Η αεροπορική εταιρεία «American Airlines» έχει εκδώσει αυστηρές οδηγίες και κανονισμούς σχετικά για τους ενδυματολογικούς κώδικες των επιβατών, επισημαίνοντας ότι πρέπει να «ντύνονται καταλλήλως» όταν ταξιδεύουν.

Όπως αναφέρει στον ιστότοπό της, «δεν επιτρέπονται τα γυμνά πόδια ή τα προσβλητικά ρούχα», αν και δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένα παραδείγματα για το τι θεωρεί «προσβλητικό» ή «ακατάλληλο».
Πρώην «Μις Υφήλιος» Ολίβια Κούλπο: Παραλίγο να μην την αφήσουν να επιβιβαστεί στην «American Airlines» λόγω «αποκαλυπτικού» ντυσίματος

Ωστόσο, μία συνεπιβάτιδα της καλλίπυγης Αμερικανίδας ήταν παρόμοια ντυμένη, αλλά το προσωπικό της American Airlines δεν την έκανε σύσταση.

Η γυναίκα με τα αθλητικά ρούχα σε γαλάζιο χρώμα πανικοβλήθηκε από τον τρόπο που αντιμετώπισαν την Ολίβια οι αμερικανικές αερογραμμές.

Δήλωσε μάλιστα μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι το μοντέλο ήταν πιο… ντυμένο από εκείνη. Και είχε απόλυτο δίκιο αφού το μπούστο της ήταν αβυσσαλέο.