«Πάγωσε» προς στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου, την Τρίτη (18/10) στο «Πρωινό» εξαιτίας μιας ατάκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος ενώ το «Πρωινό»παρουσίαζε τα νεότερα στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης κοπέλας από τα Σεπόλια και μία ατάκα της Έλλης Κανελλοπούλου ήταν αρκετή για να αιφνιδιάσει προς στιγμή τον δημοσιογράφο.

«Πάγωσε» ο Γιώργος Λιάγκας με την ατάκα που άκουσε

«Καλημέρα. Με ξέρεις, αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να κάνετε ένα βιβλίο», είπε εκείνη με τον Γιώργο Λιάγκα να «παγώνει» προς στιγμή μεν, χωρίς, όμως, να χάσει την ψυχραιμία του.

«Πάλι καλά που είπες ότι ήρθαμε για να κάνουμε ρεπορτάζ. Γιατί έτσι όπως το πες…», της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας για να πάρει απάντηση από εκείνη: «Δεν λέω ψέματα, σιχαίνομαι τα ψέματα».

Σε εκείνο το σημείο ο παρουσιαστής του «Πρωινού» εξήγησε για τους τηλεθεατές που δεν γνώριζαν ότι «Έχουμε έρθει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλαίσιο της εκπομπής που έκανε τότε για τη νύχτα στην Αθήνα και είχαμε πάει σε έναν οίκο ανοχής, σε ένα μασατζίδικο, σε ένα στριπτιτζάδικο κλπ. Τώρα το θυμήθηκα».

https://youtu.be/-YIlbofcu34

Μάλιστα, αφού ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με χαμόγελο πως η Έλλη Κοκκινοπούλου «Ξεκίνησε απότομα και λέω… θα τα ακούσουμε όλα».

«Ψυχρολουσία, Γιώργο ε;», τον ρώτησε η Άρια Καλύβα, αλλά εκείνος ξεκαθάρισε ότι «Δεν ανησυχώ για κάτι, Άριά μου, πίστεψέ με».

Διαβάστε ακόμη: