search

AREA 51

Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για το deal της Τέρνα Ενεργειακή – Η First, η επιστροφή της Macquarie και οι δύο φάσεις εξαγοράς, στα 22,90 ευρώ και στα 27 στα μέσα του 2023!

Οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός του Δεκεμβρίου, καθώς και το χρηματοδοτικό έχει επιλυθεί αλλά και το ζήτημα της Δημόσιας πρότασης που θα πραγματοποιηθεί!

«Κλείνει» άμεσα, πιθανόν την επόμενη εβδομάδα το ντηλ της Τέρνα Ενεργειακή

Πρώτο το Radar και ειδικότερα η στήλη Area 51, αποκάλυψαν το deal της Τέρνα Ενεργειακή με την First Sentier, όπως είχαν αποκαλύψει και την αρχική εμπλοκή της Macquarie, αλλά και την επιστροφή της – πρόσφατα- εκ νέου στις διαπραγματεύσεις!

Το deal λοιπόν είναι κλειδωμένο! Το Due diligence ολοκληρώθηκε επιτυχώς, γεγονός που στην πράξη σημαίνει ότι πραγματοποιήθηκαν χωρίς ανοιχτά ζητήματα τόσο ο νομικός όσο και ο οικονομικός έλεγχος!

Οι πληροφορίες λένε ότι η συμφωνία με την First έχει δύο φάσεις, μία τώρα σε τιμή 22,90 ευρώ και μία σε δεύτερη χρονική στιγμή, αφού πρώτα ενταχθεί ο Κιθαιρώνας το Α’ τρίμηνο του 2023, στα 27 ευρώ!

Και προφανώς κάπου εδώ μπαίνει ξανά στο παιχνίδι και η Macquarie που επέστρεψε δυναμικά στη διαπραγμάτευση!

Οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός του Δεκεμβρίου, καθώς και το χρηματοδοτικό έχει επιλυθεί, με ίδια κεφάλαια αλλά και την συμμετοχή της Eurobank, αλλά και το ζήτημα της Δημόσιας πρότασης που θα πραγματοποιηθεί!

Διαβάστε ακόμη: