Ο πρωθυπουργός το έχει αποφασίσει. Μετά το τέλος των σεναρίων για πρόωρες εκλογές θα προχωρήσει άμεσα σε δομικό ανασχηματισμό, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα της σύνθεσης της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει ότι έφθασε η ώρα να δημιουργηθεί ένα κυβερνητικό σχήμα που θα σηματοδοτήσει την ένταξη της χώρας αλλά και της κυβέρνησης στη νέα μετά την πανδημία και την οικονομική κρίση εποχή, ένα σχήμα αποφασιστικό που θα οδηγήσει την κυβέρνηση στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές στα τέλη της θητείας της, δηλαδή γύρω στον Μάιο – Ιούνιο του 2023, εκτός απροόπτου!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σαρωτικός ανασχηματισμός θα πραγματοποιηθεί σε κάθε περίπτωση πριν τη ΔΕΘ, νωρίτερα δηλαδή από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ούτως ώστε να δρομολογηθεί η εκκίνηση της οικονομίας βάσει των νέων δεδομένων και παράλληλα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη!

Παίζει και η διενέργεια ανασχηματισμού νωρίτερα, Ιούνιο, Ιούλιο, στον βαθμό που ο πρωθυπουργός θελήσει να επιταχύνει εξελίξεις και το νέο κυβερνητικό σχήμα να χειρισθεί και την τουριστική επανάκαμψη!

Πάντως για να ξέρετε, κατά τις πληροφορίες, δύο υπουργεία σίγουρα δεν αλλάζουν πρόσωπα: το Υπ. Εξωτερικών και το Υπ. Εθνικής Άμυνας!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.