Η Τσέλσι είναι προ των Πυλών, για μια μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, οι μπλέξουν ξεκινήσει επαφές ώστε να φέρουν στο Λονδίνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναφέρει το «Athletic», ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τεντ Μπέλι, συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον μάνατζερ του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες και επιθυμεί να τον… ντύσει με την μπλε φανέλα!

Ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας έχει ακόμη 12 μήνες στο συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ».

Προ ημερών το όνομα του CR7 ενεπλάκη και με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται διατεθειμένοι να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Η «δυστοκία», όμως, της Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, κάθε άλλο παρά χαροποιεί τον Ρονάλντο που εξετάζει τις επιλογές του.

Σύμφωνα, τέλος, με το δημοσίευμα, πολλά θα εξαρτηθούν από την προσπάθεια της Τσέλσι να «ξεφορτωθεί» τον Ρομέλου Λουκάκου. Αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 29χρονου Βέλγου στην Ιντερ, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Ρονάλντο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τοντ Μπέλι: Ποιο είναι το νέο αφεντικό της Τσέλσι – Πώς έκλεισε το ντιλ και τι ετοιμάζει για την ομάδα