Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

«Πράσινο φως» SSM στις τράπεζες για την διανομή μερίσματος
Ποια ζητήματα αγκάθια προβληματίζουν τον επόπτη – Μικρότερες οι αποδόσεις από αυτές που είχαν αιτηθεί οι τράπεζες – Στην Αθήνα κλιμάκιο του SSM – Στο 65% των κεφαλαίων ο αναβαλλόμενος φόρος – Το μεγάλο αγκάθι των κρατικών εγγυήσεων – Οι προθέσεις των τραπεζιτών

Όλα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Αιγύπτου
Έργο απόλυτης προτεραιότητας για την Ε.Ε. – Οι επαφές με Αλ Σίσι και Μελόνι – Πώς εξελίσσονται παράλληλα και οι διαδικασίες σχεδιασμού του έργου

UNDERCOVER
Υπάρχει μουρμούρα για τον Αμερικανό σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταν Γκρίνμπεργκ, στο Μαξίμου • Οι τρεις κυβερνητικοί που κάνουν τους «κινέζους» στην κόντρα της κυβέρνησης με όμιλο ΜΜΕ • Οι υπερβολές Κασσελάκη έχουν ανησυχήσει ακόμη και τους στενούς συνεργάτες του • Εκδοτικό κέντρο προσπαθεί να προσεγγίσει την κυβέρνηση προκειμένου να κάνει το ιστορικό του φύλλο… φιλοκυβερνητικό

ΚΛΑΔΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Η εμφατική επιστροφή 23 χρόνια μετά τη φούσκα
-Η κάθαρση και η επάνοδος – Η ανάγκη συνεργασιών, οι… επικίνδυνοι τελάληδες και τα τωρινά παιχνίδια με τον… διάβολο στο Χρηματιστήριο Αθηνών!

Ξαναγίνεται ακραία τραπεζοκεντρικό το Ελληνικό Χρηματιστήριο
-Με 28,18% οι τράπεζες στον Γενικό Δείκτη, με 37,58% στον FTSE 25 – Στρέβλωση στους δείκτες – Η άνοδος, η πτώση και η… κάθαρση του χρηματοπιστωτικού κλάδου – Tα placement των τραπεζών έχουν αυξήσει σημαντικά το free float, αλλάζοντας πλέον και τις σταθμίσεις τους σε ό,τι αφορά τον επηρεασμό τόσο του Γενικού Δείκτη όσο και του FTSE 25.

Eurobank vs Εθνική Τράπεζα: «Μπρα ντε φερ» για την πρώτη θέση της κεφαλαιοποίησης στις τράπεζες

– Ποιοι παράγοντες θα κρίνουν την πορεία των μετοχών τους – Τα σημεία κλειδιά και οι στρατηγικοί στόχοι!

•Οι «μπούρδες» με τις 100 «μικρές ΔΕΗ»: Όσο Χατζηδάκης και Δημητριάδης (κακέκτυπο Υπερταμείο) συνεχίζουν να επιλέγουν Σαχίνηδες και όχι Στάσσηδες, θα βλέπουμε μπροστά μας 100 «μικρές ΕΥΔΑΠ»!

•Έντονη φημολογία αιωρείται ότι ο υπ. Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης έχει πέσει σε δυσμένεια και πως ο πρώην υπουργός Κ. Τσιάρας έχει αποσπάσει υποσχέσεις άνωθεν για επιστροφή στο πόστο του κατά τον προσεχή ανασχηματισμό!

•Προς άμεσες δομικές αλλαγές στο Μαξίμου προχωρεί ο πρωθυπουργός – Προς αποχώρηση λίγο πριν ή μετά τις Ευρωεκλογές ο ένας εκ των τριών κορυφαίων, που επιστρέφει στον παραδοσιακό του χώρο!

•Η Ευρώπη χτίζει πολεμική μηχανή για χάρη του ΝΑΤΟ

+ ART

Tο ανανεωτικό ρομαντικό πάθος του Ντελακρουά
Έρχεται η «Σταχτοπούτα» στη σκηνή του Christmas Theater
«Το αγόρι του Θεού» και «Χίμαιρα» στα σινεμά

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 

Διαβάστε ακόμη: