Ραγδαίες εξελίξεις κυοφορούνται στον ξενοδοχειακό όμιλο Sani και Ikos resort που έχει στην ιδιοκτησία του ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και την Ισπανία. Και στον οποίο μέτοχοι είναι τα αδέρφια Ανδρεάδη, Ανδρέας (που είναι ο CEO του ομίλου και πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ) και Σταύρος καθώς και οι κορυφαίοι επενδυτικοί οίκοι Oaktree και Goldman Sachs καθώς και η Hermes GPE και κάποιοι άλλοι ιδιώτες μέτοχοι του εξωτερικού.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Ανδρεάδης (και πιθανόν ο Σταύρος) βρίσκεται σε φάση τελικών διαπραγματεύσεων για να πωλήσει στους συνεταίρους του τις μετοχές που κατέχει στον ξενοδοχειακό όμιλο (ο οποίος συνενώθηκε το 2016), αποχωρώντας από το επιχειρηματικό σχήμα.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι το τίμημα είναι πολύ υψηλό και η αγοραπωλησία πραγματοποιείται ενόψει των μεγάλων προσδοκιών για την τουριστική κίνηση του 2022, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει ακόμη και αυτήν του 2019 και τα προ πανδημίας επίπεδα, καταγράφοντας νέα ιστορικά ρεκόρ!

Σε απλά λόγια ο Ανδρέας Ανδρεάδης, βαθύς γνώστης του χώρου και απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας, προβαίνει σε μια ιστορική πώληση των φιλέτων της Χαλκιδικής και όχι μόνο, κρατώντας σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μια τουριστική μονάδα για τον ίδιο στην Χαλκιδική!