Είναι πλέον γεγονός! Τα νέα επεισόδια του Maestro είναι πανέτοιμα και αναμένεται να παίξουν μέσα στον Μάιο. Αναλυτικότερα, το MEGA έβγαλε επίσημη ανακοίνωση και αναφέρει ότι η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έγραψε τηλεοπτική ιστορία παίζοντας και μέσα από το Netflix επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Η 2η σεζόν είναι πανέτοιμο -όπως αναφέρει στη δήλωσή του το Mega και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις 16 Μαΐου στο Mega, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το Netflix.
Όσον αφορά τον 2ο κύκλο, θα αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει και 3ος κύκλος -των τεσσάρων επεισοδίων- που θα έρθει κάποια στιγμή μελλοντικά μέσα στο φθινόπωρο και θα αποτελείται από 4 επεισόδια.
Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο trailer από τη 2η σεζόν του Maestro, αλλά αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Απρίλιο, δηλαδή λίγο πριν την πρεμιέρα.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη. Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: