Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στο «2night Show» για τη ζωή του στο Βέλγιο και τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

O Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, είπε για τον πατέρα του, πως δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχτεί τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και από τότε που άρχισε να τον αντιλαμβάνεται, οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές.

Ακόμη, αποκάλυψε, πως όταν η μητέρα του ήταν έγκυος στον ίδιο, προγραμμάτισε να κάνει έκτρωση.

«Είχε κλειστεί ραντεβού για να πάει η μαμά για την έκτρωση στις Βρυξέλλες αλλά την παραμονή είδε τον παππού μου στον ύπνο της και πήρα το ψευδώνυμό του ως όνομα» ανέφερε.

Όσο για τον πατέρα του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δήλωσε: «Επιχείρησα να τα βρω με τον πατέρα μου, τα βρήκα, αλλά έπεσε στο κενό. Όταν πέρασα μια περιπέτεια υγείας κατάλαβα ότι πρέπει να τα βρω μαζί του… Τα βρήκα αλλά δυστυχώς τα επόμενα χρόνια έκανε κάποια πράγματα που δεν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του. «Όταν έφυγε, χάρηκα που τα έκανα όλα όπως έπρεπε. Στον τάφο του που πήγαινα και τον φρόντιζα, του είπα όσα δεν μπορούσα να του πω πριν. Η σχέση η προβληματική ξεκίνησε όταν κατάλαβε τι συμβαίνει με τη σεξουαλική μου ζωή. Δεν μπορούσε να το αποδεχτεί. Αυτό δημιουργούσε τότε μεγάλο πρόβλημα, για εκείνον και για εμένα αλλά μεγαλώνοντας αυτό ήταν το πρώτο που του δικαιολόγησα… Έπαιζε ένα ντοκιμαντέρ για ομοφυλόφιλους σε εκπομπή στις Βρυξέλλες, με κάποιον που ετοιμαζόταν για να γίνει τρανς και ακούω τον πατέρα μου να λέει ‘Α, ρε Νίκη να σου βγει έτσι ο γιος να τον σφάξεις’. Πού βρήκα τη δύναμη να κάνω μετά το coming out δεν ξέρω» δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: