Σε αποκαλύψεις για τη συνεργασία του με τη βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε ο δημιουργός του γνωστού καρτούν «Paddington» και ηθοποιός, Simon Farnaby.

Ο κωμικός και συγγραφέας συνεργάστηκε με την αείμνηστη βασίλισσα της Αγγλίας σε ένα κόμικ σκετς για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της, τον Ιούνιο του 2022.

Στο εμβληματικό σκετς, η 96χρονη Ελισάβετ εμφανίζεται σε ένα βίντεο μαζί με τον φανταστικό χαρακτήρα Paddington να παίρνει το απογευματινό της τσάι σε ένα από τα δωμάτια του Κάστρου του Γουίνδσορ, μέχρι που ο αρκούδος προκαλεί το απόλυτο χάος, ενώ έξω το πλήθος ζητωκραυγάζει.

Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο προβλήθηκε πριν το Platinum Party, στη μεγάλη συναυλία που έλαβε χώρα έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Η συμβουλή στην βασίλισσα Ελισάβετ

O Farnaby, ο οποίος είναι συνδημιουργός της ταινίας «Paddington 2», αποκάλυψε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δυσκολευόταν με τον τόνο με τον οποίο έπρεπε να αποδώσει τα λόγια της. Τότε της έδωσε μια απλή συμβουλή: Να μιλήσει σαν να μιλούσε στα εγγόνια της. Έτσι και έκανε και τα κατάφερε τέλεια!

«Ήταν μια συζήτηση. Υπήρχε ένα κομμάτι όπου ο Paddington λέει: “Κρατάω τα σάντουιτς με μαρμελάδα στο καπέλο μου για έκτακτες ανάγκες”. “Το ίδιο και εγώ. Κρατώ τα δικά μου εδώ μέσα”, απαντά η Ελισάβετ και δείχνει την τσάντα της. Αλλά στην αρχή ο τόνος της αείμνηστης βασίλισσας ήταν αρκετά σοβαρός», είπε ο ίδιος σε ένα podcast.

«Ο σκηνοθέτης τότε της είπε: «Κυρία, θα μπορούσατε να είστε λίγο πιο μαλακή;», θυμάται. «Και ήταν τόσο γλυκιά που είπε: «Λυπάμαι πολύ, ναι φυσικά».

«”Σαν να μιλάτε στα εγγόνια σας”, της είπε. “Ω, φυσικά. Λυπάμαι πολύ”, απάντησε η Ελισάβετ. Του έλεγα να τα παρατήσει, δεν θα το καταφέρουμε. Και είπε, όχι, νομίζω μια-δυο φορές ακόμα».

Ο Farnaby είπε ότι τελικά η βασίλισσα – που είχε αρχίσει να κουράζεται – είπε σωστά τα λόγια της και «ήταν πολύ γλυκό και πραγματικά υπέροχο». Θυμήθηκε επίσης πώς στη συνέχεια επαίνεσε τη βασίλισσα Ελισάβετ για την απόδοσή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Η αστεία στιγμή με την Ελισάβετ

Μάλιστα, μοιράστηκαν και μια αμήχανη αλλά αστεία στιγμή όταν της είπε ότι είναι καλή ηθοποιός και εκείνη απάντησε: «Λοιπόν, το κάνω συνέχεια. Ξέρεις ότι είμαι η πραγματική βασίλισσα, έτσι; Ο Paddington δεν είναι αληθινός, είναι ηθοποιός, αλλά εγώ είμαι η βασίλισσα. Εννοώ ότι τα Χριστούγεννα κάνω τις ομιλίες μου, αλλά είναι όλα γραμμένα και τώρα πρέπει να τα θυμάμαι και το βρίσκω πολύ δύσκολο», είχε πει η ίδια.

Στο τέλος του σκετς, το αρκουδάκι με το κόκκινο καπέλο και το μπλε παλτό από το Περού συνεχάρη τη βασίλισσα για τα 70 χρόνια της βασιλείας της, λέγοντας: «Χαρούμενο Ιωβηλαίο Κυρία. Και σας ευχαριστώ. Για όλα», με τη βασίλισσα να απαντά: «Αυτό είναι πολύ ευγενικό».

Η βασίλισσα πέρασε περίπου μισή μέρα στα γυρίσματα της κρυφά χιουμοριστικής σεκάνς διάρκειας δυόμισι λεπτών, σύμφωνα με την The Telegraph, και το κωμικό σκετς ήταν έκπληξη ακόμη και για μερικά από τα παιδιά, τα εγγόνια και δισέγγονά της.

Διαβάστε ακόμη: