H Porsche 356 μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης και να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών τις μέρες της κακοκαιρίας.

H «Ελπίδα» έφυγε, αλλά ακόμα είναι νωπές στη μνήμη μας οι εικόνες που κυριολεκτικά έβαλαν στον «πάγο» τη χώρα μας.

Τώρα έχει αρχίσει ένα πινγκ πονγκ για το ποιος έχει την ευθύνη γιατί πίσω από την «ευθύνη» βρίσκονται οι αποζημιώσεις, με τους ταλαιπωρημένους οδηγούς να είναι στα «κάγκελα» και δικαίως.

Η κακοκαιρία, όμως, ξαναέρχεται στη χώρα μας. Μήπως, λοιπόν, αντί οχημάτων 4Χ4 και ειδικά ελαστικά χειμερινών προδιαγραφών, η λύση είναι αυτό το σύστημα που φέρει η Porsche 356.

Ερπύστριες στον πίσω άξονα και πέδιλα όπως αυτά που βλέπουμε στα snowmobile στους μπροστινούς τροχούς. Έτσι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα ακόμα και όταν κινείστε στο κέντρο της Αθήνας όταν ο χιονιάς έχει απλώσει το λευκό πέπλο, ή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ή της Καβάλας.

Porsche 356. Έτσι αντιμετωπίζεται η κακοκαιρία…

Αφήστε που θα είστε και ο βασιλιάς του κάθε χιονοδρομικού κέντρου καθώς θα έχετε προσβάσεις σε μέρη που μόνο που έμπειροι σκιέρ θα μπορούν να φτάσουν.

Η ζωή θέλει τόλμη και φαντασία. Πέρα, όμως, από αυτά τα δύο και χρήμα για να κάνεις πραγματικότητα την όποια φαντασία.

Πάντως, σαν ιδέα και όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες, εντυπωσιακή δείχνει. Και φυσικά να υπάρχει μέρος για αποθήκευση, γιατί αυτές τις κατασκευές δεν τις αφήνουν «εκτεθειμένες» καθώς προκαλούν τα ανήσυχα βλέμματα…