Αρκετά είναι τα δυνατά φαβορί στα πρώτα ματς των προημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης.

Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται απόψε ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μπάγερν. «Πολυβόλο» είναι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, όχι μόνο παίρνει τις νίκες αλλά πετυχαίνει και μεγάλα σκορ. Ποντάρω στον «άσο» της.

Καλή περίπτωση είναι και ο «άσος» στο αυριανό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι. Σταθερή αξία είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ. Απέκλεισε εύκολα τη Λίβερπουλ, μπορεί να κάνει το ίδιο και με την Τσέλσι. Πληρώνει 1,68 η νίκη της στο Πάμε Στοίχημα.

Από το Γιουρόπα Λιγκ ξεχώρισα τη Γιουβέντους και τη Λεβερκούζεν. Θεωρητικά πιο δύσκολο είναι το έργο της Γιουβέντους αφού υποδέχεται την επικίνδυνη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο «άσος» της όμως πληρώνει καλά. Τον βρίσκουμε στο 1,82 στο Πάμε Στοίχημα.

Η Λεβερκούζεν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θα επιδιώξει να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς με την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ. Στήριγμα είναι ο «άσος» της με απόδοση 1,50.

Στο Κόνφερενς Λιγκ ποντάρω στο «διπλό» της Φιορεντίνα κόντρα στη Λεχ Πόζναν. Είναι ανώτερη και πιο έμπειρη. Θα προσέξει για να μη δεχτεί γκολ και μπορεί να σκοράρει στην Πολωνία για να πάρει τη νίκη. Πληρώνει 1,62 το «διπλό» της.

Διαβάστε περισσότερα