Η βίλα των Domenico Dolce και Stefano Gabbana έχει τη δική της ιστορία. Οι δύο σχεδιαστές μόδας και επιχειρηματίες διοργάνωναν υπέροχα πάρτι με δεκάδες διάσημους καλεσμένους στην πισίνα τους με θέα την Κυανή Ακτή. Η έπαυλη βρίσκεται στην καρδιά του Cap Martin, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής, και ξεχωρίζει για το λευκό της χρώμα στους τοίχους και τα ξύλινα παράθυρα και παντζούρια της.

Η Villa Lola – όπως ονομάζεται – βρίσκεται πολύ κοντά στο Μονακό και αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό έναν τόπο λάμψης και γοητείας για την πλούσια ελίτ, τους αστέρες του θεάματος και τους καλλιτέχνες. Σήμερα, έχει μετατραπεί σε μια όμορφα σχεδιασμένη και άνετη οικογενειακή βίλα.

Περιτριγυρισμένη από έναν καταπράσινο κήπο συνολικής έκτασης περίπου 3.500 τετραγωνικών μέτρων, η βίλα εκτείνεται σε έναν χώρο 400 τετραγωνικών μέτρων μεταξύ του ευρύχωρου καθιστικού της, των πέντε υπνοδωματίων με ιδιωτικό μπάνιο και της μεγάλης βεράντας.

Περνώντας από το ένα δωμάτιο στο άλλο, εντυπωσιάζεται κανείς από τον τρόπο με τον οποίο οι χώροι συνδυάζονται αρμονικά, από το σαλόνι με το τζάκι μέχρι την κομψή τραπεζαρία.

Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος χαλάρωσης, ένα τεράστιο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και δύο σύγχρονες κουζίνες, που επικοινωνούν με τις εξωτερικές βεράντες. Τα πολλά παράθυρα του σπιτιού επικοινωνούν με τις βεράντες και προσφέρουν θέα στους κήπους και τη θάλασσα.

Ένα από τα must αυτού του ακινήτου είναι η σκεπαστή βεράντα, ιδανική ως καλοκαιρινή τραπεζαρία, και η υπέροχη πισίνα υπερχείλισης που βρίσκεται στον επάνω όροφο, με τη σκιερή «καμπάνα» που χρησίμευε, τις ημέρες που ήταν εκεί οι Dolce&Gabbana, ως μπαρ.

Γύρω από την έπαυλη, υπάρχει μια σειρά από φοίνικες και φυτά, καθώς και ένας λαχανόκηπος και αμπελώνες. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης χώρο γυμναστικής, γήπεδο μπότσε και ανεξάρτητα καταλύματα, κατάλληλα για να φιλοξενήσουν καλεσμένους. Ένα γκαράζ για πολλά αυτοκίνητα και ένα δωμάτιο ασφαλείας για το προσωπικό συμπληρώνουν αυτό το υπέροχο σπίτι.

Η βίλα σχεδιάστηκε ως ένα μέρος χαλάρωσης και διασκέδασης για τους Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι οποίοι λάτρευαν να ψωνίζουν από τη γειτονιά, να δειπνούν στο διάσημο εστιατόριο Le Pirate και να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους δίπλα στην πισίνα τους. Όσο για την τιμή του ακινήτου; Μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 14,9 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: