Η Σερ, η «Θεά της ποπ» όπως πολλοί την αποκαλούν, είναι γνωστή στους πάντες για τη θρυλική καριέρα της στη μουσική και το θέατρο αλλά και τις ερμηνείες της σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό για τη διάσημη καλλιτέχνιδα είναι το εξίσου εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιό της με ακίνητα, το οποίο περιλαμβάνει από ειδυλλιακά κτήματα στη Χαβάη και τη Φλόριντα, πολυτελή διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη αλλά και τεράστιες βίλες στην Καλιφόρνια.

Εκτός από τον τίτλο της μόνης καλλιτέχνιδας με σινγκλ στο νούμερο 1 των charts του Billboard για έξι συνεχόμενες δεκαετίες από το1960 έως σήμερα, η Σερ φημίζεται επίσης ως μια από τις πιο δυναμικές διακοσμήτριες κατοικιών, με το βιογραφικό της να βρίθει από ανακαινίσεις ακινήτων με διάσημους ιδιοκτήτες, με πρώτα φυσικά τα δικά της.

Η συγκεκριμένη έπαυλη σε σύγχρονο ισπανικό στιλ αγοράστηκε και ανακαινίστηκε από τη Σερ το 1993, πριν πουληθεί μόλις τρία χρόνια αργότερα στον Μπάρι Κ. Σβαρτζ, συνιδρυτή του οίκου μόδας Calvin Klein. Το αρχοντικό αποτελεί ένα από τα 30 κτήματα στον εξαιρετικά πλούσιο θύλακα του νησιού La Gorce.

Εγκατεστημένη ακριβώς έξω από την παραλία του Μαϊάμι, αυτή η περιφραγμένη κοινότητα φιλοξενεί μια σειρά από άλλες διάσημες προσωπικότητες, όπως ο θρύλος της ποπ Μπίλι Τζόελ και ο ράπερ Lil’ Wayne.

Με έκταση 750 τετραγωνικά μέτρα διάσπαρτη με φοίνικες, ανεμπόδιστη πρόσοψη 50 μέτρων στην ακτογραμμή του νησιού και 1.157 τετραγωνικά μέτρα χώρο διαβίωσης, το κτήμα ήταν περισσότερο από κατάλληλο για να ενσωματώσει το εξωτικό design που συνήθως έχουν τα σπίτια της Σερ

Απόδειξη της αγάπης της για τη μαυριτανική αρχιτεκτονική, το αρχοντικό διαθέτει κλασική κεραμοσκεπή, μεσογειακά τοξωτά παράθυρα παντού και πληθώρα από σιδερένιες λεπτομέρειες. Η ιδιωτική αυλή φιλοξενεί μια πισίνα 15 μέτρων σε στιλ θέρετρου με τζακούζι, ένα ντεκ για ηλιοθεραπεία, μια σάουνα και μια καμπάνα με δικό της μπάνιο.

Προχωρώντας προς το εσωτερικό, η έπαυλη διαθέτει ανοιχτή κάτοψη που επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση από το ύπαιθρο στα πολυάριθμα σαλόνια, που διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, αφήνοντας το φυσικό φως και τη θαλάσσια αύρα του Μαϊάμι να μπει στο σπίτι.

Οι μεγάλες αψιδωτές μπροστινές πόρτες οδηγούν στο φουαγιέ της εισόδου με διπλό ύψος οροφής, όπου μια διπλή μεγάλη σκάλα λειτουργεί ως πύλη για την υπόλοιπη κρυφή γοητεία του σπιτιού.

Το δάπεδο από βραζιλιάνικο δρύινο ξύλο εκτείνεται στους περισσότερους χώρους, που περιλαμβάνουν ένα ιδιωτικό μπαρ, σαλόνι ψυχαγωγίας, γυμναστήριο, κουζίνα του σεφ, τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο σουίτες με ιδιωτική πρόσβαση, και συνολικά έξι πλήρη μπάνια.

Η κομψή κουζίνα με μάρμαρο διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό πάγκο για χαλαρό φαγητό και φιλοξενία ενώ μαγειρεύετε, ενώ συνδέεται με ένα πλήρες μπαρ με επίσης μαρμάρινους πάγκους για κοκτέιλ μετά το φαγητό.

Αξιοσημείωτη, τέλος, είναι η ευρύχωρη κύρια σουίτα που περιλαμβάνει επίσης ένα καθιστικό, ένα μαρμάρινο μπάνιο, ένα κεντρικό ντους δύο ατόμων, μια προσαρμοσμένη ντουλάπα και μια προσωπική βεράντα που παρέχει στον ενοικιαστή αποκλειστική πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό στούντιο στον τελευταίο όροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη βίλα μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Douglas Elliman που έχει αναλάβει την πώληση.

Διαβάστε ακόμη: