Μετά από μια σειρά εταιρειών, όπως η Bud Light, η Adidas και η Target, ήρθε η σειρά της Calvin Klein να δεχθεί έντονα πυρά στα social media για τη διαφήμιση εσωρούχων στην οποία χρησιμοποίησε plus size μοντέλα.

Πρόσφατα ανέβηκε μια αφίσα που δείχνει έναν άνδρα και μια γυναίκα plus-size που φορούν εσώρουχα Calvin Klein.

Στην εν λόγω φωτογραφία βλέπουμε έναν μαύρο άνδρα να στέκεται με τα πόδια σταυρωμένα και να φορά ένα αθλητικό σουτιέν χρώματος σκούρου γκρι, ένα σλιπ και ένα τζιν παντελόνι. Η γυναίκα στο πλευρό του είναι λευκή και φοράει ένα μπλε αθλητικό σουτιέν και ασορτί εσώρουχα, καθώς χαλαρώνει σε μια καρέκλα.

Μετά από μια σειρά εταιρειών, όπως η Bud Light, η Adidas και η Target, ήρθε η σειρά της Calvin Klein να δεχθεί έντονα πυρά στα social media για τη διαφήμιση εσωρούχων στην οποία χρησιμοποίησε plus size μοντέλα.  Πρόσφατα ανέβηκε μια αφίσα που δείχνει έναν άνδρα και μια γυναίκα plus-size που φορούν εσώρουχα Calvin Klein.  Στην εν λόγω φωτογραφία βλέπουμε έναν μαύρο άνδρα να στέκεται με τα πόδια σταυρωμένα και να φορά ένα αθλητικό σουτιέν χρώματος σκούρου γκρι, ένα σλιπ και ένα τζιν παντελόνι. Η γυναίκα στο πλευρό του είναι λευκή και φοράει ένα μπλε αθλητικό σουτιέν και ασορτί εσώρουχα, καθώς χαλαρώνει σε μια καρέκλα.   Η εν λόγω αφίσα δέχθηκε έντονη κριτική στο Twitter.  «Έλον Μασκ παρακαλώ αγόρασε και σώσε τον Calvin Klein», «Δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά άλλο αντικείμενο @CalvinKlein ποτέ. Και θα πετάξω όλα τα σκ...», «Η Calvin Klein ζηλεύει τις πωλήσεις της Bud Light», είναι μερικά από τα σχόλια.  Τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν: «Η Calvin Klein είναι μια εταιρεία που θέλει να σταματήσει να βγάζει χρήματα», «Δεν είμαι σίγουρος γιατί πρέπει να φτάσουν τόσο χαμηλά μόνο και μόνο για να επιβάλουν μια ιδεολογία που οι περισσότεροι δεν θέλουν καν», «Τα στελέχη είναι trans και εκμεταλλεύονται τη θέση τους. Το μόνο άλλο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ»,« Για όνομα του Θεού... τώρα πρέπει να πετάξω όλα τα εσώρουχά μου».

Η εν λόγω αφίσα δέχθηκε έντονη κριτική στο Twitter.

«Έλον Μασκ παρακαλώ αγόρασε και σώσε τον Calvin Klein», «Δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά άλλο αντικείμενο @CalvinKlein ποτέ. Και θα πετάξω όλα τα σκ…», «Η Calvin Klein ζηλεύει τις πωλήσεις της Bud Light», είναι μερικά από τα σχόλια.

Τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν: «Η Calvin Klein είναι μια εταιρεία που θέλει να σταματήσει να βγάζει χρήματα», «Δεν είμαι σίγουρος γιατί πρέπει να φτάσουν τόσο χαμηλά μόνο και μόνο για να επιβάλουν μια ιδεολογία που οι περισσότεροι δεν θέλουν καν», «Τα στελέχη είναι trans και εκμεταλλεύονται τη θέση τους. Το μόνο άλλο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ»,« Για όνομα του Θεού… τώρα πρέπει να πετάξω όλα τα εσώρουχά μου».

Διαβάστε περισσότερα