Μία… διαφορετική λύση, προσαρμοσμένη στη νοοτροπία ότι η πολιτεία ποτέ δεν φταίει για τίποτα,  για να αποφεύγουν οι «οδηγοί» την ταλαιπωρία εν μέσω κίνησης ή έκτακτων περιστατικών, όπως η ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, πρότεινε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.

«Πριν από δύο εβδομάδες έγινε το ατύχημα στην Εθνική Οδό και έψαχναν νερό, έλεγαν πως ο Μητσοτάκης δεν μας έφερε νερό. Για πολλές ώρες έμεινε κλειστός ο δρόμος και δόξα τω Θεώ δεν θρηνήσαμε θύματα. Απλώς μείναμε στο ατύχημα, ενώ την ίδια ώρα υπήρξε μεγάλο κύμα διαμαρτυριών, καθώς έκλεισε ο δρόμος και ο Μητσοτάκης δεν ήταν εκεί, για να μοιράσει νερό. Βγήκαν οι έρημοι τροχονόμοι για να μοιράσουν νερό, αλλά είναι η δουλειά τους αυτή; Πριν ξεκινήσεις να κάνεις οποιοδήποτε ταξίδι, να έχεις μία ντουζίνα μέσα στο αυτοκίνητο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έτσι γίνεται παντού και εγώ με το νερό κυκλοφορώ, διότι μπορεί να κλείσει ο δρόμος και να μείνω για πολλές ώρες μποτιλιαρισμένος. Εγώ έχω νερό μέσα στο αυτοκίνητό μου. Σε υπεραστικό ταξίδι οπωσδήποτε νερό» πρόσθεσε, προκαλώντας την αντίδραση του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου.

Διαβάστε ακόμη: