search

PICK POST

Ποιος θα βάλει τα λεφτά στην ΑΜΚ της Attica Bank; Κινούν «γη και ουρανό» ΤτΕ – Κυβέρνηση! Θα τολμήσει να συμμετάσχει με 150 εκατ. το ΤΜΕΔΕ; Πόσα θα βάλει η Ellington; Αναζητείται ιδιώτης επενδυτής για να δώσει άλλοθι στη συμμετοχή του Δημοσίου!

Αποκάλυψη: Η Επ. Κεφαλαιαγοράς ζήτησε από την Attica bank να προσκομιστεί έκθεση ελέγχου και από άλλη ελεγκτική εταιρία αναφορικά με την επάρκεια των προβλέψεων και καμία ελεγκτική δεν δέχτηκε να υπογράψει!!!

Kαι άλλος μνηστήρας ενεφανίσθη για την Attica Bank, πέραν της Thrivest; Λέτε;

Μολονότι η συγκάλυψη στο διαχρονικό έγκλημα της Attica bank είναι διακομματικό και διασυνδικαλιστικό, με την ενεργό συμμετοχή των εκάστοτε διαχειριστών του ταμείου των μηχανικών, την ώρα τούτη παρά τις διαβεβαιώσεις ότι «όλα βαίνουν καλώς» ως προς την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ΤτΕ και Κυβέρνηση «τρέχουν και δεν φτάνουν»! Και κινούν «γη και ουρανό»!

Το ζήτημα που εγείρεται και επί της ουσίας επικρέμαται ως απειλή, είναι «ποιος θα βάλει τα λεφτά»!

Και πόσα θα χρειαστούν πραγματικά, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις του Radar για τα 300 εκατ. των προβλέψεων που δεν έγιναν στα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ εξαμήνου! Και έχουμε και συνέχεια …

Επί της ουσίας κυβέρνηση και Τράπεζα της Ελλάδος αναζητούν τον ιδιώτη επενδυτή εκείνο που θα βάλει τα λεφτά (αλήθεια η Ellington πόσα λεφτά έχει βάλει μέχρι σήμερα και πόσα θα βάλει; Αυτά που ακούω για 3 εκατ. ευρώ (!!!) έχουν βάση αληθείας;).

Και η συμμετοχή του όποιου ιδιώτη θα δώσει άλλοθι στο Δημόσιο να συμμετάσχει!

Επί του προκειμένου τώρα: Θα τολμήσει το ΤΜΕΔΕ να βάλει 150 εκατ. ευρώ (ή και παραπάνω) στην αύξηση κεφαλαίου της Attica bank; Αναλαμβάνοντας φυσικά η διοίκηση του την ευθύνη που της αναλογεί!

Στο μεταξύ το ζήτημα των προβλέψεων του A’ εξαμήνου 2022 των 300 εκατ. ευρώ που από τις Αρχές επιδιώκεται να υποτιμηθεί, μέσα από απίστευτες και παιδαριώδεις δικαιολογίες, στην πραγματικότητα διογκώνεται και δεν μπορεί περαιτέρω να συγκαλυφθεί!

Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με απόλυτα ηλεγμένες πληροφορίες από έγκυρες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ζήτησε από την Attica bank να προσκομιστεί έκθεση ελέγχου και από άλλη ελεγκτική εταιρία εκ των 4 κορυφαίων του χώρου, αναφορικά με την επάρκεια των προβλέψεων για την περίοδο του Α’ εξαμήνου στις οικονομικές καταστάσεις της τράπεζας!

Ξέρετε τι έγινε; Καμία ελεγκτική εταιρία δεν δέχτηκε να υπογράψει και να χορηγήσει σχετική έκθεση! Ο νοών νοείτο …

Διαβάστε ακόμη: