Αν και καλοκαίρι οι τηλεοπτικές μεταγραφές συνεχίζουν να απασχολούν το κοινό, όπως και τους παρουσιαστές που έφυγαν για διακοπές, αλλά το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Αγαπημένο και πιασάρικο θέμα, «πρωταγωνιστεί» στις τηλεοπτικές εκπομπές εδώ κι αρκετούς μήνες κερδίζοντας νούμερα τηλεθέασης στην απόλυτα αυτοαναφορική ελληνική τηλεόραση. Και μπορεί τα πρόσωπα και τα κόνσεπτ να μένουν πάνω-κάτω τα ίδια, τα κανάλια, τα συμβόλαια, τα ωράρια κι οι τηλεοπτικές ζώνες λίγο-πολύ αλλάζουν!

Τρίτη σεζόν για Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλή Παύλου με το Breakfast@Star

Τρίτη σεζόν για Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλή Παύλου με το Breakfast@Star

Εκπομπές-παρουσιαστές δίχως αλλαγές

Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου θα συνεχίσουν κάθε πρωί να μας σερβίρουν το δικό τους Breakfast@Star, μέσα από τη συχνότητα του Star. Η εκπομπή αναμένεται να επιστρέψει ανανεωμένη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη για 10η σεζόν θα λέει τη δική της αλήθεια με τα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ κάθε μεσημέρι, με την εκπομπή-συνήθεια Αλήθειες με τη Ζήνα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη για 10η σεζόν στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Το Star έχει ήδη αρχίσει να συλλέγει δηλώσεις συμμετοχής για τη Φάρμα. Στο τιμόνι της παρουσιάσης ο απολαυστικός Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στις οθόνες μας θα δούμε και τον 9ο κύκλο του MasterChef. Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής θα μας συντροφεύει και πάλι και όσοι θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία, μπορούν να κάνουν αίτηση.

Στο δυναμικό του Star παραμένει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είναι έτοιμη για νέες, μοδάτες στιγμές στο Shopping Star από τον Σεπτέμβριο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει, χωρίς τη Μαρία Αναστασοπούλου, για 32η χρονιά (!) με το Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στον ANT1 με το Πρωινό, αλλά πιθανότατα και μια ακόμα βραδινή εκπομπή, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει με το τηλεπαιχνίδι Rouk Zouk, το οποίο όπως έχει δηλώσει αγαπάει πολύ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νέα σεζόν θα είνια στην παρουσίαση τριών προγραμμάτων. Του The 2Night Show, του Ποιος θέλει να γίνεις εκατομμυριούχος;, αλλά και τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή The Road Show.

Τρεις εκπομπές θα παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Στο κανάλι του Αμαρουσίου θα δούμε και τις νέες εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα, ενώ το δίδυμο Σάκης Τανιμανίδης-Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει με το νέο World Party. Τρίτος κύκλος και για το ριάλιτι Dragon’s Den σε παραγωγή και παρουσίαση του Σάκη Τανιμανίδη. Για δεύτερη σεζόν ο Θάνος Κιούσης, γνωστός κι ως Τόνι Σφήνος, θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι 5Χ5.  

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας καλημέρα από τον Σεπτέμβριο

Η Κατερίνα Καινούργιου που ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha πέρυσι θα παραμείνει στο κανάλι έως το 2025, παρουσιάζοντας την εκπομπή Super Κατερίνα. Συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι το 2025 έχει κι η Σταματίνα Τσιμτσιλή που θα συνεχίσει στο Happy Day για 11η σεζόν. Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάζει την εκπομπή της κανονικά κάθε σαββατοκύριακο, αλλά θα της αλλάξει όνομα ενώ το πάνελ της να ανανεωθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό θα παρουσιάσει ξανά και το The Secret Song.

Στο Mega και την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου θα παραμείνει κι η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Συνεχίζει την εκπομπή του στο Mega o Κώστας Τσουρός

Σταθερός στο slot που μας παρουσιάστηκε φέτος παραμένει κι ο Κώστας Τσουρός με την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα!

Ο αθλητικογράφος Γιώργος Θαναηλάκης τελικά θα αναλάβει την επιστροφή του Deal στον Alpha, ενώ ο παλιός του παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος θα παρουσιάσει το επαναλανσάρισμα του Still Standing. Η Μαρία Μπεκατώρου που το παρουσίαζε παλιότερα στον ΑΝΤ1, συνεχίζει για τέταρτη σεζόν με το The Chase στο Mega.

Σταθερη αξία στο Star, ο Τροχός της Τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Νατάσα Κουβελά.

Η Φαίη Σκορδά οδεύει προς το Mega

Ο παράγοντας «Ελένη Μενεγάκη»

Η «παραίτηση» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega και το τηλεοπτικό τοπίο γενικότερα, έφερε μια σχετική… αναστάτωση στα τηλεοπτικά πρόσωπα. Τους τελευταίες μήνες στο Mega ψάχνουν παρουσιάστριες για να καλύψουν τα κενά της Ελένης Μενεγάκη και της Ελεονώρας Μελέτη, που ως γνωστόν, πλέον βρίσκεται στην Ευρωβουλή. Η Δανάη Μπάρκα που έχει ενεργό συμβόλαιο με το κανάλι, «μετακομίζε» από την πρωινή ζώνη για την πιο… μεσημεριανή, ίσως και στο σαββατοκύριακο, και τη θέση της έρχεται να πάρει η Φαίη Σκορδά. H Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ και πλέον είναι το νέο πρόσωπο του Mega.

Το πρωί της Δευτέρας 5/8, ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή της παρουσιάστριας.

Φαίη Σκορδά

«Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Φυσικά, στο κανάλι υπάρχει κινητικότητα καθώς διαφημίζει τη νέα εκπομπή του προγράμματος με τίτλο: «Buongiorno».

Στον Alpha θα είναι τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς

Alpha-Alpha o Νίκος Μουτσινάς

Ο διάσημος παρουσιαστής επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά από απουσία μίας σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μουτσινάς ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, αλλά αυτή τη φορά όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση θα τον δούμε με βραδινή εκπομπή, καθώς επιστρέφει… «Βραδιάτικα».

Info + entertainment= Infotainment!

Ρίχνοντας το βάρος του ξανά στην ενημέρωση, ο ΣΚΑΪ θα εντάξει στο πρόγραμμά του νέα καθημερινή εκπομπή με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου, που επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου.

Η εκπομπή θα έχει τίτλο: «Live you».

Μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Αυτιά, λόγω Ευρωβουλής, τη θέση του τα σαββατοκύριακα αναμένεται να πάρει η Φαίη Μαυραγάνη, που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Αναστασοπούλου επιστρέφει στον ΣΚΑΙ

Πολύς λόγος έχει γίνει για την infotainment εκπομπή σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1, που ακούστηκε ότι θα παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Θανάση Πάτρα. Τελικά έμεινε μόνος του ο Πάτρας, με τη Δέσποινα Καμπούρη να συμπληρώνει τους συντελεστές. Όπως ανακοίνωσε το κανάλι, πρόκειται για νέα infotainment εκπομπή το σαββατοκύριακο.

Όπως ανακοινώθηκε, στο Mega θα βλέπουμε από Σεπτέμβριο τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το πόστο που θα αναλάβει. Σταθερή αξία για το κανάλι παραμένει η εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά κι η πρωινή εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Εκτός του Ενώπιος ενωπίω, ο Νίκος Χατζηνικολάου επαναφέρει στον ΑΝΤ1 την ενημερωτική εκπομπή Στον Ενικό.

Αχαρτογράφητα νερά το… OPEN!

Άγνωστό παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον τόσο της Ελένης Τσολάκη όσο και της Κατερίνας Ζαρίφη που ανήκουν στην εταιρεία παραγωγής Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη. Το ρεπορτάζ θέλει την Ελένη Τσολάκη να επιστρέφει στο σαββατοκύριακο και την εκπομπή Οδός Ζαρίφη να παίρνει το… πορτοκαλί φως! Στο δυναμικό του OPEN ακούγεται ότι θα ενταχθεί κι η Τατιάνα Στεφανίδου, αφού «κλείδωσε» η συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη.

Η παραμονή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 κράτησε μόλις έναν χρόνο!

Η παραμονή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 κράτησε μόλις έναν χρόνο!

Μετά το «κόψιμό» της από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, άγνωστο παραμένει και το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα.

Διαβάστε ακόμη: