Ένα σύνθετο νέο όνομα για το ΚΙΝΑΛ, που θα περιλαμβάνει και τη λέξη ΠΑΣΟΚ, προαναγγέλλει το τελευταίο διάστημα  ο νέος του αρχηγός Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο ίδιος, μάλιστα, όπως παρατηρούμε, χρησιμοποιεί συχνά στις τελευταίες του ομιλίες τον όρο «ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη». Το έκανε και το μεσημέρι της Δευτέρας, στις δηλώσεις του κατά τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής στη Χαριλάου Τρικούπη, αναφέροντας πως «ο τόπος έχει ανάγκη μία ισχυρή φωνή προόδου, ρεαλισμού, μία ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή. Ο στόχος μου είναι αυτό να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη, διότι πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το «ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη» είναι αυτή τη στιγμή η πιθανότερη μετονομασία του Κινήματος Αλλαγής από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο επαναφέρει το όνομα του ΠΑΣΟΚ. αλλά με την προσθήκη «Δημοκρατική Παράταξη» καλύπτει και τα σελέχη εκείνα, πχ της Ανανεωτικής Αριστεράς, που δεν θα ήθελαν να βρεθούν ξαφνικά στο… ΠΑΣΟΚ, όπως έχουν δηλώσει και το προηγούμενο διάστημα.

Το ερώτημα, πάντως, σε μια τέτοια περίπτωση είναι τι θα γίνει με το ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ και τα χρέη στις τράπεζες.

Αλλά, εφόσον επιλεχθεί τελικά το όνομα αυτό, προφανώς… έχουν γνώσιν οι φύλακες.