Ερωτηματικά υπάρχουν γύρω από τον θάνατο της 6χρονης που πνίγηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα της το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καλαμάκι στην Κόρινθο.

Ο πατέρας του κοριτσιού οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθεί, καθώς του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Τι υποστηρίζει ο πατέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του στον εισαγγελέα ο πατέρας είπε η 6χρονη κόρη του φορούσε σωσίβιο, και είχε μπει στη θάλασσα για να κολυμπήσει. Στη συνέχεια, προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα και όπως ισχυρίστηκε, του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στον βυθό, σε βάθος 6μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekorinthos.gr όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παπούτσια της.

«Ο πατέρας της ξέρει κολύμπι», λέει η μητέρα της 6χρονης

Η μητέρα της μικρής Αμέλιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Star, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο πατέρας της 42χρονης ξέρει να κολυμπάει. Όπως είπε η μικρή Αμέλια δεν ήξερε κολύμβηση, ωστόσο «ο πατέρας της ξέρει».

«Έφυγε το παιδί από το χέρι και μετά δεν μπορούσε να πάει εκεί να το βγάλει», είπε συντετριμμένη η γυναίκα, σημειώνοντας πως όντως ο 42χρονος έχει άσθμα.

Στην ερώτηση, ωστόσο, γιατί δεν βούτηξε να σώσει το παιδί του, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω κάτι».

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Συγκλονίζει ο ψαροντουφεκάς που την ανέσυρε

Το άτυχο κορίτσι εντόπισε τυχαία ένας ψαροντουφεκάς, ο οποίος συγκλονίζει με την περιγραφή του στο Star.

«Τα νερά ήταν θολά λόγω καιρού, είχε κύμα. Η απόσταση που ήμουν κάτω από τη βάρκα ήταν 1-2 μέτρα. Κολύμπαγα από κάτω, έκανα ψαροντούφεκο και κοιτάω πάνω: κουνιόντουσαν κάτι χέρια, κάτι πόδια. Μπα, λέω, δεν μπορεί, ιδέα μου είναι. Κάτω ακριβώς από τον πάτο της βάρκας. Αυτή η συγκεκριμένη βάρκα ήταν ίσια από κάτω, δεν ήταν καμπυλωτή», είπε ο Παύλος Μπουνάς.

«Κοιτάω καλά, βλέπω άνθρωπο, κάνω έτσι βλέπω ότι είναι παιδί. Φωνάζω τη γυναίκα μου, βγαίνω έξω από το νερό, το κεφάλι, φωνάζω: “Φανή, Φανή, πάρε την αστυνομία, το λιμενικό, πέθανε παιδί”. Το βουτάω από το χέρι, το βγάζω έξω, το τραβάω. Με το που το ακουμπάω στα χαλίκια, ξεκίνησε το παιδί έβγαζε νερό και αφρούς από το στόμα. Έκανε εμετό, έβγαζε φαγητά.. Το παιδί ήταν φουλ φαγωμένο», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η άτυχη Αμέλια, όταν τη βρήκε φορούσε: «Δύο πέδιλα, όχι παραλίας, πέδιλα που πας βόλτα. Ένα σορτσάκι και μία μπλούζα ραντάκι, πώς το λένε αμάνικο, μπλούζα. Δεν φόραγε, ούτε κάτω, ούτε πάνω μαγιό».

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 6χρονο αλλοδαπό κορίτσι, στην παραλία Καλαμακίου Σαρωνικού κόλπου Ισθμίων.

Η ανωτέρω εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ.».

Διαβάστε ακόμη:

Όλο και περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα «γδύνονται» στο OnlyFans – «Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα όσα σε ένα μήνα»

Έτοιμο το πακέτο παροχών που θα ανακοινωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

«Η δολοφόνος της Ντούγκινα» -Η Μόσχα δημοσίευσε βίντεο με την ύποπτο