Βίντεο με την φερόμενη ως δράστιδα της δολοφονικής επίθεσης κατά της κόρης του Αλεξάντρ Ντούγκιν, Ντάρια, έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB).

Το συγκεριμένο βιντεοληπτικό υλικό παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο η 43χρονη Ουκρανή Νατάλια Βοβκ εισήλθε στη Ρωσία, έμεινε στο ίδιο οίκημα με το θύμα και, μετά την ολοκλήρωση της δράσης της, έφυγε για την Εσθονία.

Αρχικά, φαίνεται ότι η Βοβκ ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια ελέγχου και τα μαλλιά της είναι ανοιχτόχρωμα. Αργότερα, μπήκε στον ίδιο χώρο που διέμενε και η Ντούγκινα ως μελαχρινή, ενώ κατά την αποχώρησή της από τη Ρωσία, είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών με αυτό κατά την είσοδό της στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η 43χρονη Ουκρανή και βασική ύποπτη της δολοφονίας εισήλθε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου με αμάξι που έφερε πινακίδες της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ», ενώ στη Μόσχα τις άλλαξε με πινακίδες του Καζακστάν. Λίγες ώρες μετά τη βομβιστική επίθεση, η 43χρονη πέρασε στην Εσθονία με ουκρανικές αυτή τη φορά πινακίδες.

Ρεύμα: Τα σενάρια για τις νέες επιδοτήσεις της κυβέρνησης

Πόσο κοστίζει να μεγαλώσεις ένα παιδί: Έρευνα το υπολόγισε ακριβώς

Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν, μετά τις διακοπές – Τι λένε οι ειδικοί για τα μέτρα