Επειδή εσχάτως γίνεται λόγος πολύς από διάφορους κύκλους και ταυτοχρόνως λέγεται και γράφεται ότι θα ανοίξει και πάλι η υπόθεση των πλαστών και εικονικών τιμολογίων στις αρχές της δεκαετίας του 2010, όπου φέρεται να εμπλέκεται μεγάλη συστημική τράπεζα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η επανεξέταση της υπόθεσης αυτής, θα «αγγίξει» και δύο (2) μεγάλους ομίλους εισηγμένους στο ΧρηματιστήριοτηςΑθήνας!

Για όποιον γνωρίζει σε βάθος και εκ των έσω, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, καθίσταται πλήρως αντιληπτό ότι η περίφημη παλαιά υπόθεση των πλαστών και εικονικών τιμολογίων, που τον τελευταίο καιρό αναπαράγεται και …προωθείται από συγκεκριμένους κύκλους, αφορά ΚΑΙ 2 πολύ μεγάλους και προβεβλημένους επιχειρηματικούς ομίλους, κάθε ένας εκ των οποίων κυριάρχησε στον τομέα δραστηριοποίησης του, όπου για τον πρώτο το ζήτημα των πλαστών και εικονικών τιμολογίων αφορά ποσά ενώ των 60 εκατ. ευρώ και για τον δεύτερο το ιλιγγιώδες ποσόν των 180 εκατ. ευρώ!

Υπό το πρίσμα αυτό, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιον ότι το άνοιγμα εκ νέου της υπόθεσης των πλαστών και εικονικών τιμολογίων δεν εξαντλείται πέριξ της συστημικής τράπεζας όπως κάποιοι θεωρούν, αλλά θα προκαλέσει παρενέργειες υπό τη μορφή χιονοστιβάδας και στους 2 εισηγμένους επιχειρηματικούς ομίλους …

Χρηματιστήριο: Σταθεροποιητικά στις 1.240 μονάδες

Διαβάστε ακόμη: