Σε εξαιρετική διάθεση και ιδιαίτερα περιποιημένη κατεγράφη η Ζωζώ Σαπουντζάκη κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας και ηθοποιού στο Instagram, αλλά και σε εικόνες που έφερε στο φως η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ζωζώ Σαπουντζάκη καταγράφεται να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό λίγο μετά την παραλαβή του εξιτηρίου της.

Στις σχετικές εικόνες η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφανίζεται να φοράει σακάκι, μπλούζα και καπέλο στις αποχρώσεις του ροζ, με άψογο μακιγιάζ και καλή διάθεση.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το μήνυμά της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Στην ανάρτηση στο προφίλ της τραγουδίστριας, η ίδια ευχαριστεί με ιδιαίτερα θερμά λόγια τους γιατρούς της και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της, ενώ ποζάρει με στιλ ανάμεσα στους γιατρούς της.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τρίτη 13/2 μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε, με τα οικεία της πρόσωπα να κάνουν λόγο για αφυδάτωση και ελλιπή σίτιση της τραγουδίστριας, που είχαν ως αποτέλεσμα να εξασθενήσει ο οργανισμός της.

Διαβάστε ακόμη: