Η τραγουδίστρια Pinκ πόζαρε στο φακό του περιοδικού Women’s Health για το νέο τεύχος Μαρτίου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κατέφυγε σε ένα κέντρο ευεξίας στην Ισπανία, για δύο εβδομάδες στη προσπάθειά της να χάσει βάρος μετά από μία χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη στο ισχίο και στη πλάτη και την απώλεια του πατέρα της.

«Ήμουν μάλλον λίγο καταθλιπτική από όλη αυτή την απώλεια και δεν μπορούσα να χάσω βάρος για να σώσω τη ζωή μου», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Γυμναζόμουν τρεις ώρες την ημέρα, έτρωγα υγιεινά αλλά ο μεταβολισμός μου ήταν άχρηστος-δεν μπορούσα να ξεκινήσω τίποτα».

Η βραβευμένη με Grammy ταξίδεψε στο Αλικάντε της Ισπανίας όπου συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα δύο εβδομάδων ακολουθώντας την δίαιτα Kushi. Σύμφωνα με το Women’s Health είναι μία αντιφλεγμονώδης διατροφή που επικεντρώνεται στη κατανάλωση λαχανικών, δημητριακών ολικής αλέσεως και φασολιών.

«Ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινα μακριά από τα παιδιά μου και το μεγαλύτερο δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου» πρόσθεσε η σταρ. «Το έκανα για μένα, το οποίο με τη σειρά του είναι και για εκείνα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 17 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Τrustfall». Στο παρελθόν το είχε χαρακτηρίσει ως το «καλύτερο άλμπουμ που έχει κάνει μέχρι σήμερα».