H Peugeot προσφέρει ένα σημαντικό δέλεαρ σε όσους διστάζουν να κάνουν τη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση. Η γαλλική εταιρεία λοιπόν, όπως είχε προαναγγείλει τον περασμένο Ιανουάριο, ανακοίνωσε ότι πλέον ολόκληρη η γκάμα των επιβατικών αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων της προσφέρεται με εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών/160.000 χλμ., μέσω του προγράμματος Peugeot Allure Care.

Η κίνηση αυτή δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει η Peugeot στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ανθεκτικότητα των ηλεκτρικών της οχημάτων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Peugeot γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη εργοστασιακή εγγύηση στα ηλεκτρικά της οχήματα.

Το πρόγραμμα Peugeot Allure Care ισχύει για τις αγορές της Γερμανίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Πορτογαλίας, Πολωνίας, Αυστρίας και Λουξεμβούργου, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί σε όλες τις χώρες. Το πρόγραμμα Peugeot Allure Care, που αρχικά αφορούσε το νέο E-3008, τώρα περιλαμβάνει τα E-208, E-2008, E-308, E-308 SW, E-5008, ενώ εντός του 2024 θα ενταχθεί και το E-408 με το λανσάρισμά του.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα Peugeot Allure Care καλύπτει τον ηλεκτροκινητήρα, το φορτιστή, το κιβώτιο ταχυτήτων, τα κύρια ηλεκτρικά και μηχανικά εξαρτήματα. Ενεργοποιείται αυτόματα μετά από κάθε σέρβις (2 χρόνια ή 25.000 χλμ.) που πραγματοποιείται εντός του εξουσιοδοτημένου δικτύου συνεργατών της Peugeot. Σημειώνεται ότι διατηρείται η εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών/160.000 χλμ που αφορά τη μπαταρία υψηλής τάσης, έτσι τα ηλεκτρικά οχήματα της Peugeot προσφέρουν μια πλήρη κάλυψη.

Διαβάστε ακόμη: