Από τις αστυνομικές Αρχές ταυτοποιήθηκε ο νεκρός από την επίθεση με τους πυροβολισμούς στα Πετράλωνα το βράδυ του Σαββάτου. Ο άνδρας που έπεσε νεκρός δεχόμενος σφαίρες στον θώρακα και το κεφάλι ήταν σεσημασμένος για διακίνηση μικροποσοτήτων ναρκωτικών.

Σημειώνεται πως ο άνδρας είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Αστυνομίας με πολλά ονόματα και διάφορες υπηκοότητες. Μια από τις υπηκοότητες που έχει καταγραφεί είναι και η τουρκική. Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ερευνάται αν έχει κάποια σχέση ή εμπλοκή με την υπόθεση της πλατείας Βάθη όπου τραυματίστηκαν δύο άτομα από πιστόλι αγνώστοι οι οποίοι ήταν κουρδικής καταγωγής και τουρκικής υπηκοότητας. Είναι βέβαια άξιο αναφοράς πως μέσα σε δύο μέρες υπάρχουν δύο συμβάντα με νεκρό και τραυματίες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο δολοφόνος έστησε καρτέρι στην οδό Αλκμήνης 107 και μόλις το θύμα εμφανίστηκε, πάτησε τη σκανδάλη, «άδειασε» πάνω του το 9αρι πιστόλι και του «πήρε» τη ζωή. Μια γυναίκα περίοικος που άκουσε τους πυροβολισμούς, κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις, ενώ τον γρίφο της άγριας δολοφονίας του άνδρα, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί, έχει αναλάβει να λύσει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές βρήκαν πάνω στο πτώμα 5.000 ευρώ μετρητά.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. καταφτάνει στο σημείο και βρίσκει το πτώμα:

https://www.youtube.com/watch?v=58cOteaKIqE

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου στα Πετράλωνα, στην οδό Αλκμήνης, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν άνδρα. Γείτονες στην περιοχή άκουσαν τους πυροβολισμούς και βγαίνοντας για να δουν τι συμβαίνει, είδαν τον άνδρα νεκρό στο δρόμο.

Το χρονικό τη επίθεσης

Οι δράστες είναι πιθανότατα δύο. Το θύμα φέρεται να συζητούσε μαζί τους πριν βγάλουν το όπλο και πυροβολήσουν. Οι δράστες τον πυροβόλησαν, το θύμα επιχείρησε να ξεφύγει και εκείνοι συνέχισαν τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Οι δράστες διέφυγαν πεζοί, ενώ, ερευνάται αν υπήρχε όχημα διαφυγής σε κοντινό σημείο, βάσει πληροφοριών.

Ο άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα δεν έχει ταυτοποιηθεί, προς το παρόν. Πιθανότατα πρόκειται για Έλληνα. Πάνω του βρέθηκαν 5.000€ και ένα κινητό τηλέφωνο. Δεν βρέθηκε επάνω του όπλο.

Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθης

Το μεσημέρι της Παρασκευής σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και δυο τραυματίες, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στην πλατεία Βάθη, όταν έπειτα από διαπληκτισμό, ένας αλλοδαπός κουρδικής καταγωγής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον δυο συμπατριωτών του.

Πριν τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανθρώπων κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ακολούθως, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των άλλων δυο, τους οποίους τραυμάτισε, έκρυψε το όπλο και διέφυγε με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι δύο άτομα τραυματίστηκαν μετά το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη. Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας τραυματίας, 22 ετών, χτυπημένος στο κεφάλι και τον λαιμό, έπεσε στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.

Ο έτερος τραυματίας, 27 ετών, που είχε δεχτεί σφαίρα στην πλάτη, έφτασε μόνος του, πεζός, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσε για το περιστατικό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη:

Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα; Η «σιγανοπαπαδιά» του Τύπου και τα «γούστα» του «Άγιου»

Ετοιμαστείτε για θεαματική αυλαία με –40% στα χρηματιστήρια

Θοδωρής Αθερίδης: Είμαι ένα παιδί αγράμματο που έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας

Σίσσυ Χρηστίδου σε Λιάγκα: «Περίμενα ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής»