Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Πάνος Ηλιόπουλος, γνωστός για τις ταινίες του τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Ο Πάνος Ηλιόπουλος είχε συμμετάσχει στις ταινίες «Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972), «Κλειστό παράθυρο» (1977), «Ταξίδι στην πρωτεύουσα» (1982), «Επικίνδυνο παιχνίδι» (1982) και «Ρεβάνς» (1983).

Ο ηθοποιός που άφησε το καλλιτεχνικό του στίγμα με τη συμμετοχή του στο θέατρο αλλά και στην αναγέννηση του ποιοτικού κινηματογράφου, πέθανε αιφνιδίως.

Την είδηση του θανάτου, που βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο, έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με θλίψη μόλις πληροφορηθήκαμε την ξαφνική αποχώρηση ενός σεμνού συναδέλφου μας που έδρασε σε ποιοτικές ταινίες της δεκαετίας 70-80, και στο θέατρο…Ο Πάνος Ηλιόπουλος…. Η φώτο από την σπουδαία ταινία ΡΕΒΑΝΣ με τον Αντώνη Καφετζόπουλο…Καλό ταξίδι φίλε Πάνο…..», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Πάνος Ηλιόπουλος, είχε γίνει γνωστός στο ευρή κοινό με τη συμμετοχή του στην ταινία του Νίκου Βεργίτση «Ρεβάνς» (1983), όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Γιώτα Φέστα.