Πέθανε σε ηλικία μόλις 59 ετών ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο τηλεοπτικός «Γκάνθερ» από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη το 2018, ο οποίος αργότερα εξαπλώθηκε στα οστά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου, ανέφερε ο μάνατζερ του, δηλώνοντας παράλληλα «Αν τον γνωρίζατε μια φορά, τον κάνατε φίλο για μια ζωή».

Πέθανε ο «Γκάνθερ» από την σειρά «Τα φιλαράκια»

Ο Γκάνθερ έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς «Friends», διευθύνοντας το καφέ «Central Perk» εκεί όπου και τα έξι «φιλαράκια» περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους.

Πέθανε ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο «Γκάνθερ» από «Τα Φιλαράκια»«Ο κόσμος τον γνώριζε ως Γκάνθερ… αλλά οι αγαπημένοι του Μάικλ τον γνώριζαν ως έναν ηθοποιό, ως έναν μουσικό, ως έναν μαχητή κατά του καρκίνου και ως έναν αξιαγάπητο σύζυγο» ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του 59χρονου ηθοποιού.

Συγκινητική ήταν επίσης και η ανάρτηση της σειράς «Friends» που αποχαιρέτησε τον ηθοποιό.

 

«H Warner Bros. Television πενθεί την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού και του αναπόσπαστου μέλους της οικογένειας των FRIENDS. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους φαν του».

Τον περασμένο Μάιο ο 59χρονος ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο «Friends: The Reunion» συμμετέχοντας, όμως, εξ αποστάσεως, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Τότε είχε πει ότι «αυτά ήταν τα πιο αξιομνημόνευτα 10 χρόνια της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη εμπειρία. Ήσασταν φανταστικοί και ήταν χαρά μου να δουλέψω μαζί σας».

Πέθανε ο «Γκάνθερ» από την σειρά «Τα φιλαράκια»

Τα «φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Γκάνθερ

Τη θλίψη τους για τον χαμό του «Γκάνθερ» εξέφρασαν μέσω Instagram τα «φιλαράκια» της σειράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt LeBlanc (@mleblanc)

«Θα μας λείψεις.», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Matt LeBlanc.

«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σ’ ευχαριστώ για το γέλιο που χάρισες στη σειρά και στις ζωές όλων μας. θα μας λείψεις πολύ», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον.

To δικό της «αντίο» είπε και η «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια», η Κόρτνεϊ Κοξ. «Το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που έδειχνες κάθε μέρα στο σετ είναι η ευγνωμοσύνη που νιώθω που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς».