Τα πολυαγαπημένα μας Φιλαράκια ξανάρχονται. Όλη η παρέα της δημοφιλούς σειράς Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ. Θα συναντηθούν ξανά στο ίδιο σκηνικό.
Όχι για ένα νέο επεισόδιο, αλλά σε μία ειδική εκδοχή τηλεοπτικού show με εκπλήξεις και κουβεντούλα για λογαριασμό της πλατφόρμαw HBO MAX.

Τα γυρίσματα αναμένεται ότι θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, μετά από πολλές αναβολές εξαιτίας της πανδημίας.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter για κάθε μέλος της η αμοιβή κάθε θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια δολλάρια!

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό, ο Ντέιβιντ Σουίμερ/Ρος είχε αποκαλύψει ότι τα γυρίσματα θα γίνουν στο Λος Άντζελες.

«Επιτέλους βρέθηκε ένας τρόπος για να μπορέσουμε να κάνουμε γυρίσματα με ασφάλεια. Μάλιστα, προστέθηκαν κι αρκετές εξωτερικές σκηνές για αυτόν ακριβώς το λόγο, το πρωτόκολλο δεν επέτρεπε να είμαστε συνεχώς στο στούντιο…»

Αποκάλυψε επίσης ότι ένας γνωστός κωμικός θα είναι ο οικοδεσπότης αυτού του reunion. Αλλά δεν πρόδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια.

«Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι η Έλεν (ΝτεΤζένερις). Δεν είναι κι ο Μπίλι Κρίσταλ. Αλλά μέχρι εκεί».

Πάντως όπως είχε πει και η Λίζα Κούντροου/Φίμπι: «Το reunion δεν είναι reboot, ούτε ένα ειδικό επεισόδιο της σειράς. Είναι περισσότερο ότι όλοι μας θα βρεθούμε ξανά μαζί μετά το 2004, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.