Πέθανε η γνωστή αστρολόγος Έλενα Μένεγου. Η ίδια είχε κάνει έκκληση, πριν περίπου δύο μήνες, για οικονομική βοήθεια αφού ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να εργαστεί.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη.

Πέθανε η Έλενα Μένεγου

Η Έλενα Μένεγου εμφανιζόταν σε εκπομπές περιφερειακών καναλιών, ενώ αρχές του καλοκαιριού είχε κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, αφού ήταν άρρωστη και δεν ήταν σε θέση να εργαστεί. «Φίλοι μου χρειάζομαι και πάλι τη βοήθειά σας. Είμαι ακόμα κλινήρης ακινητοποιημενη με σοβαρά θέματα και πρέπει να πληρώσω τις γυναίκες που με φροντίζουν. Δυστυχώς η εταιρεία που δούλευα δεν μου παρέχει τίποτα απολύτως. (Μην μου κάνετε ερωτήσεις, δεν είμαι σε θέση). Δεν μπορώ να εργαστώ, παλεύω για την υγεία μου», είχε γράψει πριν περίπου δύο μήνες, στις 24 Ιουνίου, η γνωστή αστρολόγος.

Τα μηνύματα των φίλων της στα social media

«Έχω σοκαριστεί… μια κοπέλα με τόση καλοσύνη και ευγένεια χαρακτήρα τόσο φιλοσοφημένη με τόση δύναμη θέλησης. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες μα από τις αναρτήσεις της τα τελευταία δυο χρόνια που βασανιζόταν, νομίζω πως εξ αρχής την παγίδευσε το ιατρικό κατεστημένο σε λάθος δρόμο όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που της προέκυψε, ήρθε μετά και το ατύχημα και δυστυχώς δεν άντεξε. Δεν τη γνώρισα ποτέ από κοντά, όμως, φυσιογνωμικά την ήξερα εδώ και αρκετά χρόνια και είχαμε ανταλλάξει διαδικτυακά μηνύματα για θέματα υγείας και πολιτικής επικαιρότητας. Θαύμαζα πάντα την ηρεμία την ευγένεια και τον φιλοσοφημένο χαρακτήρα της… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Έλενα… Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους» έγραψε ένας διαδικτυακός της φίλος στο Facebook.

«Καλο ταξίδι να έχεις στο φως. Σ’ ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια. Μας φώτιζες.. Θερμά συλλυπητήρια σε όλους όσους την αγαπήσαμε και την σεβόμασταν γι’ αυτό που ήταν» έγραψε μία άλλη διαδικτυακή της φίλη στα social media.

Φίλοι και συνάδελφοί της την αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους στα social media.

Πέθανε η αστρολόγος Έλενα Μένεγου

Πέθανε η αστρολόγος Έλενα Μένεγου