Θα αποφύγω σήμερα τα σημεία και θα ποντάρω σε Goal/Goal και Over. Από σημεία ξεχώρισα μόνο το «διπλό» του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Αν και έχει «αυτοκτονικές» τάσεις φέτος ο ΠΑΟΚ, όπως στην Τρίπολη όπου ισοφαρίστηκε 2-2 με 2 γκολ στις καθυστερήσεις» από τον Αστέρα, νομίζω ότι η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα του δώσει ώθηση. Δύσκολα θα έχει απώλειες σήμερα σε μία έδρα πάντως όπου άφησε βαθμούς (2-2) ο Ολυμπιακός, έχασε (2-1) η ΑΕΚ και πήρε τη νίκη (0-1) με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός.

Αξίζει το ποντάρισμα σε 1 Over από τη Γαλλία, στο ματς της Ανζέ με τη Λυών. Πολύ καλή είναι η απόδοση 1,85 στο Πάμε Στοίχημα. Η Ανζέ είναι ουραγός και λογικά δεν σώζεται. Ηττήθηκε με 2-1 από το Στρασβούργο και μετράει 4 Over στα 6 τελευταία ματς. Η Λυών προηγήθηκε στην έδρα της Οσέρ αλλά έχασε με 2-1. Έφερε το 3ο σερί Over. Πιθανό είναι 1 ακόμα σήμερα.

Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν και στο Χοφενχάιμ στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την Ντόρτμουντ. Και οι 2 ομάδες φέρνουν μεγάλα σκορ. Φαβορί για τη νίκη είναι η Ντόρτμουντ, η οποία με την 6η σερί νίκη της (4-1 την Χέρτα) ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπάγερν και την Ουνιόν Βερολίνου, οι οποίες παίζουν αύριο μεταξύ τους. Η Χοφενχάιμ έχασε με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ κι έχει 5 Over στα 6 τελευταία ματς.

Από τη Γερμανία ξεχώρισα και το Goal/Goal στο ματς της Λειψίας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Είναι φαβορί η Λειψία και λογικά θα σκοράρει. Η Άιντραχτ όμως είναι επικίνδυνη και πέτυχε γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Μπορεί να βρει δίχτυα σε κάποια από τις αντεπιθέσεις της.

Κλείνω με Premier League και με το Over στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρωτοπόρου Άρσεναλ με τη Λέστερ. Θέλουν τη νίκη για να μείνουν στην κορυφή οι «κανονιέρηδες». Προέρχονται από τη νίκη με ανατροπή 2-4 κατά της Άστον Βίλα. Οι «αλεπούδες» έχασαν με 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έφεραν το 4ο σερί Over.

Διαβάστε περισσότερα