Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στα προκριματικά του Euro 2024. Το μεγάλο ματς γίνεται στη Νάπολη, το ντέρμπι της Ιταλίας με την Αγγλία. Θεωρώ ότι θα πάει κλειστά στο ξεκίνημα και είναι πιθανή η ισοπαλία του 1ου ημιχρόνου. Πληρώνει 1,90 στο Πάμε Στοίχημα.

Όλα τα ματς αρχίζουν στις 21:45 εκτός από το παιχνίδι του Καζακστάν με τη Σλοβενία, το οποίο ξεκινάει στις 17:00. Αξίζει το ποντάρισμα στο «διπλό» της Σλοβενίας με απόδοση 1,91. Αν θέλει να ελπίζει σε αυτό τον όμιλο, στον οποίο «αφεντικό» είναι η Πορτογαλία, πρέπει να κερδίσει.

Το ίδιο ισχύει και για τη Βοσνία Ερζεγοβίνη η οποία υποδέχεται την Ισλανδία. Ο «άσος» της άνοιξε πιο ψηλά, πήρε όμως παιχνίδι και υποχώρησε στο 1,67 η απόδοσή του.

Πιθανή η νίκη με μεγάλο σκορ της Βόρειας Ιρλανδίας στο εκτός έδρας παιχνίδι της με το Σαν Μαρίνο. Φαβορί είναι το Over με απόδοση 1,40.

Κλείνω με τον αγώνα της Σλοβακίας με το Λουξεμβούργο. Οι αποδόσεις δίνουν το προβάδισμα στη Σλοβακία. Το Λουξεμβούργο όμως έκανε πολύ καλή πορεία στο Nations League και είναι ικανό για να σκοράρει. Στο 1,97 είναι το Goal/Goal στο Πάμε Στοίχημα.

Διαβάστε περισσότερα